yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

TUZLASPOR’UN DEVİR İŞLEMİ YAPILMADI

TUZLASPOR’UN DEVİR İŞLEMİ YAPILMADI
31.07.2023 15:57
0
A+
A-

‘YENİ PROJELER BAKIYORUZ’

  • Yalovalı iş insanı Ali Demirhan’ın satın aldığı kamuoyunda konuşulan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor’un devir işlemi gerçekleşmedi.

Erzurumspor’da başkanlık görevi yaptığı dönemde takımı Süper Lig’e çıkaran Ali Demirhan’ın yeni projesi olduğu ve satın aldığı konuşulan Tuzlaspor ile ilgili yapılmayan devir işlemiyle ilgili genç iş insanı, HABERCİ’ye özel açıklamalarda bulundu.

  • Devir işleminden söz konusu kulübün yetkilileriyle de karşılıklı görüşüp vazgeçtiklerini söyleyen Demirhan, yeni projeler baktıklarını dile getirdi.

 

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalova Yeşilovaspor’a sponsor olan ADCO İnşaat Sahibi Yalovalı iş insanı Ali Demirhan’ın, Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor’u satın aldığı, kamuoyunda günlerce konuşulmuştu. Hatta Yalova’dan, İstanbul ekibinin teknik ekibine Kurtköyspor ve 1877 Üvezpınarspor’daki başarılarıyla dikkat çeken ilimizin başarılı teknik adamlarından Yalçın Tekin Çetin de dahil edilmişti. Ancak aradan geçen zamana rağmen Tuzlaspor ile iş insanı Ali Demirhan arasındaki devir işleminin gerçekleşmediği öğrenilirken; konuyla alakalı HABERCİ’nin ulaştığı iş insanı Demirhan, önemli açıklamalar yaptı.

‘Karşılıklı anlaşarak devir işleminden vazgeçtik’..

Erzurumspor başkanlığı süresince alt liglerden aldığı mavi-beyazlıları Süper Lig’e kadar taşıyan ve görevi bırakmasının ardından Yalovaspor’da da kısa bir süre başkanlık yapan Ali Demirhan, uzun süredir herhangi bir kulüpte başkanlık görevinde bulunmuyordu. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle bilinen genç iş insanı Ali Demirhan’ın, Trendyol 1. Lig takımlarından Tuzlaspor’u satın aldığı dedikoduları dilden dile dolaştı. Kendisi resmi bir açıklama yapmazken; sadece ‘görüşmeler sürüyor’ dediği Tuzlaspor’un devir işlemleriyle alakalı Demirhan, İstanbul temsilcisinin yetkilileriyle yaptıkları görüşmede bu anlaşmadan vazgeçildiğini dile getirdi. Ali Demirhan, HABERCİ’ye yaptığı açıklamada, “Bir süredir gündemde olan Tuzlaspor’un satış işlemleriyle ilgili devir görüşmeleri yaptığımız yönetici arkadaşlarımızla karşılıklı anlaşarak devir işleminden vazgeçtik. Yakın zamanda yeni projeler bakıyoruz. Bununla alakalı kısa süre içerisinde girişimlerimize başlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yalçın Tekin Çetin de yeni projede yer alacak..

Öte yandan Tuzlaspor’un devir işlemlerinin gerçekleşmemesi sonrasında Yalova’dan İstanbul temsilcisinin teknik ekibine dahil edilen ilimizin başarılı teknik direktörlerinden Yalçın Tekin Çetin’in de Ali Demirhan’ın yeni projesinde bulunacağı öğrenildi. Bu konuyla ilgili olarak da Demirhan, “Bahse konu olan antrenör arkadaşımız her zaman bizimledir. Yeni projemizde de bu arkadaşımız görev alacaktır. Bunlarla ilgili tüm detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. Zaten bunu da kesinleştikten sonra kamuoyuyla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.