yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4893
EURO
34,7787
ALTIN
2.421,85
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

TUTUK, KARS’IN 103. KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ PROGRAMINA KATILDI

TUTUK, KARS’IN 103. KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ PROGRAMINA KATILDI
31.10.2023 15:29
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK, KARS’IN 103. KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ PROGRAMINA KATILDI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi katkılarıyla Kars-Ardahan-Iğdır Sevgi Eli Derneği tarafından düzenlenen Kars’ın 103. kurtuluş yıl dönümü programına katıldı..

 

Haber / Esin KAYA

Uygulama otelinde gerçekleştirilen programda Başkan Mustafa Tutuk, dernek başkanı ve üyeleriyle tek tek selamlaşarak gününü kutladı. Programda konuşan Başkan Tutuk, “Tarihi sayısız destanlarla dolu olan Gazi Şehir Kars’ınesaret zincirlerini kırarak, vatan toprağımızın bir parçası olduğu gün olan 30 Ekim 1920 Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını kutluyoruz. Yalova’mız, Türkiye’mizin adeta bir mozaiği. Şehrimizde ülkemizin her bir köşesinden hemşehrilerimiz var. Ne mutlu bize ki Kars, Ardahan ve Iğıdırlı hemşehrilerimiz de şehrimizde yer alıp kültürünü yaşatıyor. Yalova Belediyesi olarak tüm hemşehrilerimizle dayanışma içerisindeyiz ve ben diyorum ki belediyemiz sizinle. Kars’ın 103. kurtuluş yıl dönümü kutlu olsun” dedi.

Başkan Tutuk’a derneğe katkılarından dolayı Dernek Başkanı Metin Altundaş tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Programın sonunda Başkan Tutuk, dernek başkanı ve üyelerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.