yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3057
EURO
34,8120
ALTIN
2.395,33
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

TUTUK, GENÇLERE BERE DAĞITTI

TUTUK, GENÇLERE BERE DAĞITTI
01.02.2024 17:09
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK, GENÇLERE BERE DAĞITTI

  •  Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gençlerin uğrak adresi olan ve ‘Kafeler Sokağı’ olarak bilinen Huzur Sokak’ta, gençlere ‘Yalova Seninle Güzel’ bereleri dağıttı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu soğuk kış günlerinde gençlerin üşümemesi için bere dağıtımı gerçekleştirdi. Başkan Tutuk’a etkinlikte; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan da eşlik etti. Program sonrasında konuşan Tutuk, “Yalova’mız öğrenci şehri olma yolunda hızla büyüyor, gelişiyor. Göreve gelmemizden bu yana yatırımlarımızda her zaman geleceğimizin teminatı gençlerimizi de düşündük. Şimdi de sosyal belediyeciliğin ve Gönül Belediyeciliğinin gereği gençlerimize ‘Yalova Seninle Güzel’ diyerek bu soğuk havalarda üşümemeleri için bere dağıttık. Gençlerimizden tam destek aldık. Gelecek vizyon projelerimizde kendilerine sürprizlerimiz olacak. Daima onların yanındayım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.