yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2921
EURO
34,6825
ALTIN
2.413,99
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

TUTUK ÇALIŞMA SAHALARINI YERİNDE İNCELEDİ

TUTUK ÇALIŞMA SAHALARINI YERİNDE İNCELEDİ
15.09.2023 14:15
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK’TAN ÇALIŞMA SAHALARINA YERİNDE İNCELEME

  • Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen soğuk asfalt (sathi kaplama) yol çalışmalarını sahada inceledi. Yeni yerleşim yerlerinde ikamet eden vatandaşlar toz, toprak ve çamurlu yollardan kurtarılacak..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin asfalt ve sathi kaplama çalışmaları belirlenen program kapsamında sürüyor. Bu kapsamda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a iletilen talepler, Tutuk’un talimatları doğrultusunda program kapsamına alınarak yerine getiriliyor.  Yeni yerleşim bölgelerinde ikamet eden vatandaşların toz, toprak ve çamurlu yollardan kurtaracaklarını söyleyen Başkan Tutuk, iş makineleri desteği ile yapılan çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Hemşehrilerinden gelen talep ve önerileri önemsediğini belirten Başkan Tutuk, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde tamamlanan sathi kaplama yolda incelemeler yaptı. Başkan Tutuk, “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanemizin arkasında kalan Bağlarbaşı Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Cadde’mizin 550 metrelik toprak olan yolunu, bu bölgedeki toplam 6 bin metrekare alanı sathi kaplama yaptık. Bu yol minibüslerce de çok kullanılıyor. Bu konuda yapılan talebi görmezden gelemezdik. Çalışma yürüttüğümüz bir diğer alan da Mustafa Kemal Paşa Mahalle’mizdeki yeni yerleşim bölgelerindeki toprak yollar. Burada da yine sathi kaplama çalışması yaparak vatandaşlarımızı toz, toprak ve çamurdan kurtaracağız. Belirlenen programların dışında hemşehrilerimizin taleplerini de program kapsamına alıyoruz. Bizzat sahadayız ve vatandaşlarımızın neyi talep ettiğini yerinde görüp, sorunlarına çözümler üretiyoruz. Tamamlanarak hizmete sunulan ve kısa süre içerisinde tamamlanacak olan yeni yollarımızın mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Bahaddin Erbay’ın da yer aldığı incelemelerde teknik ekipten bilgi alan Başkan Tutuk, çalışmaların kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.