yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

TUTUK, BAYRAKTEPE MAHALLESİ’NDE

TUTUK, BAYRAKTEPE MAHALLESİ’NDE
01.02.2024 13:03
0
A+
A-

MAHALLE SAKİNLERİ, BAŞKAN TUTUK’U COŞKUYLA KARŞILADI

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Bayraktepe Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi. Mahalle girişinde coşkuyla karşılanan Tutuk, yeni dönemde de Bayraktepe’ye ihtiyaç duyulan yatırımları kazandıracaklarının sözünü verdi.

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Mahalle girişinde meşalelerle karşılanan Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Bayraktepe Mahallesi’ne ihtiyaç duyulan ve vatandaşların talep ettiği yatırımları yapacaklarını belirtti. Başkan Tutuk’a programda Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve Muhtar Ahmet Esmer de eşlik etti.

MAHALLELİLERİN TALEP ETTİĞİ YATIRIMLAR YAPILACAK

Sevgiyle karşılanan ve hemşehrileriyle buluşan Başkan Tutuk, Yalova’nın en güzel yatırımları hak ettiğini, bundan sonraki dönemde yapılacak yatırımlardan Bayraktepe Mahallesi’nin de hak ettiği payı alacağını söyledi. Bugüne kadar mahalleye birçok çalışma yapıldığını belirten Başkan Tutuk, ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonu ile yeni dönemde de mahallelilerin talebi üzerine yatırım ve projeler yapılacağını ifade etti.

“MAHALLEMİZİ YAKINDAN BİLİYOR VE TANIYOR”

Vekaleten yaptığı başkanlık döneminde Yalova Belediyesi’ni icralık durumdan kurtarıp yatırım yapan bir kurum haline getirdiklerini söyleyen Başkan Tutuk, “Bugüne kadar mahallemiz için birçok çalışma yaptık ancak yeni talepleri de görüyoruz, ihtiyaçları da tespit ediyoruz. Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. ‘Gerçek Belediyecilik’ vizyonumuz var. Bu vizyon kentlerde yaşam kalitesini artıran, yılların birikimi ve gelecek vizyonunu harmanlayan, yeni şehircilik söylemleri ile güçlü projeler içeriyor. Biz de bu vizyon doğrultusunda yatırımlarımızı yapacağız. Mahallemizi yakından tanıyor ve biliyoruz. Yeni dönemde de en güzel çalışmaları burada yapacağız” dedi.

Programda mahallelileri tek tek dinleyen Başkan Tutuk, tüm talep ve önerileri de not aldırdı. Program sonunda hemşehrileriyle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Tutuk, kendilerine olan güven boşa çıkartmayacaklarını belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.