yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

TURNUVADA ÜÇÜNCÜ HAFTA SONA ERDİ

TURNUVADA ÜÇÜNCÜ HAFTA SONA ERDİ
21.02.2024 14:04
0
A+
A-

4 TAKIM ÇEYREK FİNALİ GARANTİLEDİ

  • Yalova’da gerçekleştirilen ve şehrin en prestijli futbol turnuvası olan Şirketler Kupası 2024 Kış Kupası’nda üçüncü hafta heyecanı geride kaldı.

Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan maratonda üçüncü hafta sonunda A Grubu’nda Tersan Tersanesi ile Ece Marin, B Grubu’nda da Yalova Belediyesi Personel AŞ ile Mariner Mühendislik, çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

Onur ERDİK

Yalovalı antrenörler Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası’nda üçüncü hafta maçları tamamlandı. Kaptan Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğini yaptığı maratonda önceki akşam A ve B Grubu’nda birer karşılaşma oynandı.

Mariner, AB Makine’yi geçerek son 8’e kaldı..

Turnuvanın 2 yıldızlı tek şampiyonu unvanını elinde tutan Mariner Mühendislik, B Grubu’nda 3.haftada AB Makine ile kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz biten mücadelede Mariner, rakibini 2-1’lik skorla devirip 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Marine Mühendislik, puanını 9’a yükseltip ikinci sırada haftayı tamamladı. AB Makine ise 3 puan ve averajla haftayı 4.sırada noktaladı.

Düellonun kazananı son şampiyon Beşiktaş Tersanesi..

Turnuvada A Grubu’nun önemli maçında son şampiyon Beşiktaş Tersanesi ile Yeşil Körfez Su Birliği karşılaştı. Organizasyona kötü başlangıç yaparak ikide sıfır çeken Beşiktaş Tersanesi, ilk yarısı 3-3 biten maçta Yeşil Körfez’i 5-4’lük düelloda devirmesini bildi. Bu galibiyetle siyah-beyazlılar, 3 puanla grupta 4.sıraya yerleşti ve çeyrek final iddiasını sürdürdü. 1 puanda kalan Yeşil Körfez Su Birliği ise averajla 5.sırada haftayı bitirip çeyrek final yarışında yara aldı.

4 takım son 8’e kaldı..

16 takımın 8’erli iki gruba ayrıldığı turnuvada üçüncü haftanın ardından A Grubu’nda 7 puanlı iki ekipten Tersan Tersanesi zirvede, Ece Marin ise ikinci sırada kendisine yer buldu. Bu iki takım, grup maçlarının bitimine iki hafta kala çeyrek final bileti aldı. 6 puanlı Paksuntaş Makine üçüncü ve 3 puanlı Beşiktaş Tersanesi de dördüncü basamakta haftayı kapattı. 1 puanlı iki takımdan Yeşil Körfez Su Birliği 5. ve İDO da grupta son sırada kaldı. B Grubu’nda Personel AŞ 9 puan ve averajla liderlik koltuğunda haftayı bitirdi. Aynı puandaki Mariner Mühendislik ise ikinci sırada yer aldı. Çekişmenin devam ettiği grupta 3 puanlı üç takımdan Yalova Ro-Port 3., AB Makine 4. ve Pınarbaşı da 5.sırada haftayı bitirdi. Grubun puansız tek takımı Elektromarketim de son sırada haftayı bitirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.