yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

TURNUVADA SONA DOĞRU

TURNUVADA SONA DOĞRU
03.03.2024 14:00
0
A+
A-
  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde çeyrek final karşılaşmalarının heyecanı geride kaldı.

 

Onur ERDİK

Yalovalı antrenörler Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’ün sahibi olduğu Winner Sport tarafından düzenlenen ve şehrin en görkemli futbol turnuvası olan Şirketler Kupası’nda artık sona gelindi. Yaklaşık bir aydır devam eden organizasyonda grup aşamasında 12 takım, 6’şarlı iki gruba ayrıldı. İlk 4 sırayı alan ekipler çeyrek finale yükselirken; son 8 turunu başarıyla geçen 4 takım yarı final biletini aldı.

İlk önce Mariner ve Ece Marin turladı..

Şirketler Kupası’nda çeyrek finalin ilk ayağında iki şampiyonluğu ve bir de ikincilik kupasının sahibi olan Mariner Mühendislik, organizasyonun sürpriz takımlarından Paksuntaş Makine ile karşı karşıya geldi. Organizasyonda namağlup yoluna devam eden Mariner, Enes Dışpınar’ın sahne almasıyla rakibini 3-1 devirip yarı final biletini alan ilk takım oldu. Çeyrek finalin ikinci maçında Yalova Belediyesi Personel AŞ ile Ece Marin takımları kozlarını paylaştı. Ece Marin, rakibini 5-2’lik skorla geçerek son 4’e kalan ikinci takım oldu.

Rıza tek başına Ro-Ro’yu yarı finale taşıdı..

Çeyrek final serisinin üçüncü müsabakası olan Yalova Ro-Ro Port-Tersan Tersanesi maçı, belki de son 8 turunun en çekişmeli karşılaşmasıydı. Nefesleri kesen mücadeleye Tersan hızlı başladı ve üst üste gollerle avantaj sağladı. Ancak Ro-Ro Port, Rıza Burak Kahriman’ın yıldızlaştığı maçta müthiş geri dönüşe imza atarak usta ayağın 4 golüyle müsabakadan 4-3’lük zaferle ayrıldı. Çeyrek finalin son maçında, son şampiyon unvanını elinde tutan Beşiktaş Tersanesi, Rıza Altıntaş öncülüğünde AB Makine’yi zorlanmadan 9-0 gibi farklı skorla yenesini bildi. Böylece siyah-beyazlılar, yarı finale adını yazdırmasını bildi.

Yarı final eşleşmeleri de netleşti..

Çeyrek final karşılaşmalarının ardından organizasyonda yarı final eşleşmeleri de netlik kazandı. Ro-Ro Port, Ece Marin ile Mariner Mühendislik de Beşiktaş Tersanesi ile eşleşti. Şirketler Kupası 2024 Kış Ligi’nde yarı final maçları yarın oynanacak. Kaptan Halı Saha Tesislerinde saat 19.00’da başlayacak karşılaşmada Yalova Ro-Ro Port ile Ece Marin, 20.00’de santrası yapılacak mücadelede de Mariner Mühendislik ile Beşiktaş Tersanesi finale yükselebilmek için yarışacak. Bu iki önemli müsabaka da Kent77’den canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.