yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TÜRKİYE’NİN POSTA TEŞKİLATI 183 YAŞINDA!

TÜRKİYE’NİN POSTA TEŞKİLATI 183 YAŞINDA!
23.10.2023 17:08
0
A+
A-
  • PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü dolayısıyla PTT Başmüdürlüğü tarafından bir program düzenlendi. Program kapsamında yıldönümü temsilen 183. müşteriye sürpriz hediyeler takdim edildi.

..”Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor.”

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü Yalova’da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlik kapsamında Vehip Sürücü isimli 183. müşteriye sürpriz hediyeler verildi. 183. müşteri olduğundan habersiz gişede işlemini halleden Vehip Sürücü’yü PTT Başmüdürü Selçuk Tokay karşıladı.

‘Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası’

Günün anlamına ilişkin bir açıklama yapan PTT Başmüdürü Selçuk Tokay, “PTT AŞ olarak, 1840 yılından bu yana hizmet veren köklü bir kuruluşuz. Günümüzde de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, 183 yıllık tarihimizle birleştirerek, geleceğe ışık tutacak şekilde, vatandaşlarımızı ülkemizin her köşesinde hizmetlerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor. Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT AŞ, iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor. PTT AŞ, Türkiye Yüzyılı hedeflerinden biri olan ortak geleceğimizi koruma doğrultusunda “Sürdürülebilirliğin Yüzyılı” için adımlar atmış, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) projesi ile kâğıt kullanımının azalmasına katkı sağlamıştır. Kapsayıcı ve küresel büyüme doğrultusunda “Kalkınmanın Yüzyılı” için de adımlar atan PTT AŞ, iştirakleri PttAVM ile ülkemizde üretilen ürünlerin yurt dışına ihracatını sağlayarak üretimi destekliyor aynı zamanda PTT Teknoloji projesi olan TRota ile de ulaşımın vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak şekilde düzenlenmesi için iş birlikleri sağlıyor. PTT AŞ, dünyada en önemli sorunlardan birisi olan doğanın kirletilmesi ve enerji israfı konularında da yaptığı çalışmalar ile örnek oluyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında hizmet ederken tasarruf yapılmasını sağlayan projeler üreten PTT AŞ, araç filosunun yüzde 80’ini 2030 yılına kadar elektrikliye çevirmeyi planlayarak kullanılan elektrikli araçlar ile karbon salınımının azalmasını ve doğal güzelliklerin ve çevrenin korunmasını hedefliyor ” dedi.

Vali Kaya’ya ziyaret

  1. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında PTT Başmüdürü Selçuk Tokay, Vali Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti ve kutlama etkinlikleri burada sona erdi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.