yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3770
EURO
34,7496
ALTIN
2.411,97
BIST
10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

‘TÜRKİYE YÜZYILINI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’

‘TÜRKİYE YÜZYILINI HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ’
01.05.2023 17:31
0
A+
A-

AK PARTİ MKYK ÜYESİ PIRIL ÖZÇELİK’TEN HABERCİ’YE ZİYARET

  • AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Pırıl Özçelik ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan HABERCİ’ye yapmış oldukları ziyarette; parti çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundular.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Pırıl Özçelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ile yönetim kurulu üyeleri, HABERCİ’yi ziyaret ettiler. Yalova’daki çalışmaları genel merkez nezdinde de takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını ifade eden MKYK Üyesi Özçelik, Muaz Ceylan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

‘Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz’

Yalova’da katılmış olduğu saha çalışmalarında gençlerin Recep Tayyip Erdoğan’a güven duyduğunu gözlemlediklerini söyleyen Özçelik, “Gençlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan teveccühü fazla. İlk kez oy kullanacak genç seçmenlerimiz ile Yürüyen Köşk’te bir araya geldik. Akabinde genç kardeşlerimizin doğum günlerini kutladık; ikametlerinde, işyerlerinde ziyaret ettik. Bugün de esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizi yaptık. Sahadan aldığımız dinamizm çok farklı. Gençliğin enerjisi ile Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

‘Doğru zaman, doğru adam’

AK Parti hükümetinin eşit, kapsayıcı ve kaliteli eğitim vizyonuna sahip olduğunu belirten İl Gençlik Kolları Başkanı Ceylan, 2002-2022 yılları arasında yapılan çalışmalardan bahsetti. Ceylan, “Gençlik Spor Bakanlığımızca 2002-2022 yılları arasında, ilimize 1 milyar 705 milyon destek sağlandı. Yine aynı yıllar içerisinde Milli Eğitim Bakanlığımızca 353 milyon TL yatırım yapıldı. Bunlar eğitim ve gençlik anlamında sayabileceğimiz yatırımların birkaçı. Adalet Bakanlığı’ndan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan Sağlık Bakanlığı’na kadar, AK Parti atılımlarını saymak ile bitiremeyiz. Biz Yalova gençliği olarak her zaman genç kardeşlerimize Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, hükümetimizin yapmış olduğu atılım ve vizyon hareketlerini anlatıyoruz. Türkiye Yüzyılı için doğru zaman ve doğru adam mottomuzla, tüm gençlerimizi bu vizyon hareketimize destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.