yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

TÜRKAV, 11. OLAĞAN GENEL KURULU ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRKAV, 11. OLAĞAN GENEL KURULU ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
28.05.2022 18:43
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Temelinde liyakat ve sadakat şiarı bulunan lider-teşkilat-doktrin felsefesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda ‘Ay Yıldız’a Söz Verdik’ sloganından taviz verilmeyeceğini ifade eden, bu duygu ve düşünceye gönül vermiş olan TÜRKAV, ülkenin içinden geçmekte olduğu hassas dönemde vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine azami önem veren, yüce Türk milletinin menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olan bir vakıf olduğunu söyleyen Kamu-Sen İl Başkanı Mustafa Deviren, TÜRKAV’ın kongresine tam kadro katıldıklarını söyledi. TÜRKAV’ın kamuoyunu bilgilendirdiğini söyleyen Deviren, “TÜRKAV; üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı gerçekleştirmek ve kültürel faaliyetlerde bulunmakla birlikte, üyelerinin meslek bilgilerini, deneyimlerini ve becerilerini artırmak amacıyla çalışmalar yapıp kamunun ihtiyaç duyduğu sosyal, kültürel ve stratejik konularda araştırma ve incelemeler yaparak veya yaptırarak raporlar hazırlamakta ve kamuoyunu bilgilendirmektedir” dedi.

‘LİYAKAT VE SADAKATİN AYRILMAZ BİR BÜTÜN’..

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz’ın Genel Kurul’da yaptığı konuşmalarında, “TÜRKAV olarak 33 yıldır, memurlarımızın özellikle ekonomik ve sosyal sorunlarına çözümler arayıp üreterek kendilerinin vatana ve millete daha faydalı olabilmeleri için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Vakfımızın kuruluşunun 33. yılında gerçekleştirecek olduğumuz 11. Olağan Genel Kurul’umuzun vatana, millete ve vakfımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Seçimin ardından oluşacak olan yeni yönetimin ve sonra oluşturulacak yönetimlerin de daha önce görev almış büyüklerimizin izinden giderek kamu görevlilerinin haklarını savunacaklarına, her türlü alanda gelişmeleri için çalışmalar yapacaklarına, vatana ve millete daha faydalı şekilde çalışmalarını sağlayacak gereklilikleri yerine getireceklerine inancım da güvenim de tamdır. Vakfımızın kurulduğu ilk günden beri temel düsturları olan liyakat ve sadakatin ayrılmaz bir bütün olduğu, biri olmadan diğerinin mümkün olmayacağı ve başarı için üye ve yöneticilerin liyakat ve sadakatli olmaları gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Başarımızın temelinde de bu vardır. Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, ilhamını selçuklu yıldızından almış olan; ‘merhamet, şefkat, sabır, doğruluk, şükür, sır tutma, sadakat ve cömertlik’ erdemleriyle örülü faaliyetlerine devam etmektedir” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.