yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA!

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA!
10.04.2022 16:13
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bir tören gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Atatürk anıtına çelenk sunuldu.

‘Devletimizin gerçek sahibi milletimizdir

İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Topaloğlu konuşmasında, şu ifadeleri kullandı: “Her alanda günün gerektirdiği yeniliklere adapte olarak kendini geliştiren ve son teknolojiyi kullanan Polis Teşkilatı, suç oluşmadan suçu önlemeye yönelik yaptığı çalışmalarla, tüm dünyada örnek gösterilen başarılara imza atmaktadır. Türk polisinin, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de her türlü zorluğun üstesinden geleceğine, ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru ve esenliği için var gücüyle çalışacağına olan inancımı özellikle belirtmek istiyorum. Devletimizin gerçek sahibi milletimizdir. Devletin, vatandaşlarına vereceği olmazsa olmaz en büyük hizmet, vatandaşların güven ve huzur içerisinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamaktır. Yalova ilinde yaşayan vatandaşlarımızın ırz, can ve mal güvenliklerini sağlamak, İl Emniyet Müdürlüğü olarak en önemli görevimizdir. Ülkemizin içinde bulunduğu huzur ve güven ortamını bozarak kendilerine menfaat sağlamak isteyen bölücü terör örgütleri, adi suç grupları, organize suç şebekeleri, uyuşturucu madde kaçakçıları ve her türlü şer odakları Türk Polis Teşkilatı’nın çalışmaları ve devletimizin sarsılmaz gücü karşısında yok olmaya mahkûmdur. Polis Teşkilatımız, her geçen gün mesleğin gerektirdiği donanıma sahip olarak daha da güçleniyor. Vatandaşlarımızın özgürlüğünü kısıtlamadan, güvenliğini ve huzurunu sağlamak için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Genel asayiş uygulamalarımız, yol güvenlik tedbirlerimiz ve trafik uygulamalarımızın yanı sıra,  polisi vatandaşla tek bir dokunuşla yakınlaştıran ‘Uyuma, KADES, Kaan’ gibi dijital uygulamalarının başarılı örnekleri ile ‘En İyi Narkotik Polisi Anne,  Öncelik Yayaların ve Bi Hareketine Bakar Hayat’ diyerek, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’nun önderliğinde yapılan projelerimizi hep birlikte, hayatımızı daha güvenli bir noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. 177. kuruluş yıldönümünü kutladığımız, demokratik değerler ışığında ve kanunlar çerçevesinde yalnızca seçilmiş sivil otoritenin emrinde görevini ifa eden Türk Polis Teşkilatımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında halkımız ile birlik ve beraberlik içerisinde demokrasimize ve devletimize sahip çıkarak özverili ve fedakârca, dünya tarihinde ibretle gösterilecek bir destan yazmıştır. Türk milleti kendisine samimi, dürüst ve fedakârca hizmet edenleri hiçbir zaman unutmaz ve bağrına basar. Milletimizin sevgisi bizim için her türlü değerin üzerindedir. Ülkemizin çocukları yetim kalmasın diye kendi çocuklarını yetim bırakmayı göze alan bir teşkilatın mensubu olmaktan onur ve gurur duymaktayız. Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu topraklar uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, emekli ve gazilerimiz ile halen görevleri başında olan mensuplarına ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Törenin sonunda Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu’nun eşliğinde Türk Polis Teşkilatı’nın projelerinin yer aldığı standı gezdi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.