yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

TRAFİK SORUNU MASAYA YATIRILDI

TRAFİK SORUNU MASAYA YATIRILDI
31.07.2024 14:50
0
A+
A-
  • Temmuz ayı İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı, Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’ın başkanlığında yapıldı..

 Toplantıda, Yalova’da son dönemde artan trafik sorunları detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, bisiklet ve yürüyüş yollarının önemi, otopark düzenlemeleri, yol çizgi çalışmaları, sinyalizasyon sistemi, yol yapım çalışmaları, güvenlik önlemleri, motor denetimleri ve kaldırım işgalleri gibi konular üzerinde durdular..

Haber / Zeynep TAŞTAN

Temmuz ayı İl İnsan Hakları Kurulu toplantısı, Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Levent Kasap ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdür Vekili Bülent Alkış da katılım sağladı. Toplantının ana gündem maddesi Yalova’da yaşanan trafik sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileriydi.

TRAFİK SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ MASAYA YATIRILDI..

Toplantıda, Yalova’da son dönemde artan trafik sorunları detaylı bir şekilde ele alındı. Katılımcılar, bisiklet ve yürüyüş yollarının önemi, otopark düzenlemeleri, yol çizgi çalışmaları, sinyalizasyon sistemi, yol yapım çalışmaları, güvenlik önlemleri, motor denetimleri ve kaldırım işgalleri gibi konular üzerinde durdular. Her bir konu, mevcut sorunların çözümüne yönelik somut önerilerle birlikte tartışıldı.

AKILLI ŞEHİR UYGULAMALARI İLE TRAFİK SORUNLARINA ÇÖZÜM..

Yalova Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Levent Kasap, toplantıda yaptığı konuşmada belediyenin akıllı şehir uygulamalarından bahsetti. Kasap, özellikle sabit olmayan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) sayesinde haksız parklanma ve hız ihlali gibi sorunların önüne geçilebileceğini belirtti. Bu sistemin, şehir içinde trafik akışının daha düzenli hale gelmesine ve trafik kazalarının azalmasına katkı sağlayacağını vurguladı.

EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME..

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdür Vekili Bülent Alkış, trafik sorunlarının çözümünde eğitimin önemine dikkat çekti. Alkış, Yalova’da belirli yerlere alt geçit yapılması gerektiğini de ifade etti. Bu tür yapısal çözümlerle birlikte, halkın trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesi ve eğitim programlarının artırılması gerektiğinin altını çizdi.

KİTLELERE ULAŞMA VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI YAPILMALI..

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, trafik sorununun çözümlenmesinde geniş kitlelere ulaşmanın önemine vurgu yaptı. Doğan, halka yönelik bilgilendirme çalışmalarının ivedilikle yapılması gerektiğini belirtti. Trafik kurallarının daha geniş kitleler tarafından anlaşılması ve uygulanmasının, trafik sorunlarının çözümünde büyük rol oynayacağını ifade etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.