yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

TOSUN, ADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

TOSUN, ADIYAMAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU
25.08.2023 16:06
0
A+
A-

Önceki dönem Yalova ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan Ali Tosun, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulunan Ali Tosun’un yeni görev yeri belli oldu. Tosun, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Müdür Tosun, yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: “Vakit geldi. Öp öz yurdumuz için yeni ve bir o kadar önemli bir vazife bizi bekler. Yeni diyar Adıyaman. Allah’ın izniyle sabır, sebat ve yiğitlik yurdu bu güzel şehirde yine yeniden Bismillah diyerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevime başlıyorum. Niyet hayır, akıbet de hayır olur inşallah. Devletimiz ve milletimize hizmet yolunda her vazife çok önemli ve değerliydi. Ancak itiraf etmeliyim ki Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaşanan büyük felaketten sonra çok daha anlamlı hale geldi. Üzülmüş, kırılmış, kederlenmiş umutsuzluğa kapılmış vatandaşlarımızdan dua alabilme, acılarını paylaşıp yaralarına merhem olabilme umuduyla yeni görevime başlıyorum. Bu önemli görevi nasip eden Yüce Allah’a hamdu senalar olsun. Asrın felaketinde en çok hasar gören, diğer yandan ise azmin, gayretin, samimiyet ve fedakârlıkların en güzel örneklerinin sergilendiği kentimizde, yaralarımızı daha hızlı sarmak adına var gücümüzle çalışacağız. Yapacak çok işimiz var. Birlik, bütünlük içinde, kimseyi ötekileştirmeden, herkesi sağduyuyla dinleyerek, hakka hukuka uygun kararlarla, birbirinden önemli ve doğru çalışmalar gerçekleştireceğimize şüpheniz olmasın. Bu önemli görev için Sayın Bakanımız Yusuf Tekin’e şükranlarımı arz ediyorum.  Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın inşallah. Dualarınıza talibim. Selam ve saygılarımla Allah’a emanet olun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.