yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2084
EURO
37,1784
ALTIN
2.992,84
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

TOKATLILAR DERNEĞİ’NDEN YTSO’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

TOKATLILAR DERNEĞİ’NDEN YTSO’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
11.10.2024 15:14
0
A+
A-

Yalova Tokatlılar Derneği, dernek faaliyetlerine ve geçtiğimiz ay düzenlenen “Tokatlılar Buluşuyor” etkinliğine sağladıkları destekten dolayı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) yönetimine teşekkür etmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Tokatlılar Derneği Başkanı Ömer İncebiz ve dernek üyeleri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Başkan Yardımcısı Galip Atik’e, 15 Eylül tarihinde gerçekleştirilen “Tokatlılar Buluşuyor” etkinliği ve dernek faaliyetlerine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Dernek Başkanı İncebiz, etkinliğin büyük bir başarı ile gerçekleştiğini ve YTSO’nun desteklerinin bu başarıda önemli bir rol oynadığını vurguladı. Başkan Demiryürek ise, derneğin çalışmalarının Yalova’nın sosyal ve kültürel yaşamına önemli katkılarda bulunduğunu belirterek, Tokatlılar Derneği’nin projelerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret, dostane bir atmosferde gerçekleşirken, her iki taraf da iş birliğinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Bu tür etkinliklerin, kültürel etkileşimi güçlendirdiği ve toplumsal dayanışmayı artırdığına dikkat çekildi. Etkinlik sonrası çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.