yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

TKBL’DE ZİRVE VE PLAY-OFF SAVAŞI

TKBL’DE ZİRVE VE PLAY-OFF SAVAŞI
29.02.2024 15:37
0
A+
A-
  • HDI Sigorta Yalova VİP’in de yer aldığı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 26.hafta karşılaşmalarının heyecanı geride kaldı.

Zirve ve play-off yarışının tüm hızıyla sürdüğü maratonda turuncu-sarılı takımımız, İstanbul deplasmanında kazanıp ilk 9 hattında tutundu. Lider Zonguldak ise şampiyonluk için geri sayıma geçti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Kadınlar Basketbol Ligi’nde 26.hafta mesaisi yapıldı. Birbirinden çekişmeli karşılaşmaların oynandığı haftada Zonguldakspor Basket 67, en yakın rakiplerinin iki galibiyet önünde şampiyonluk için çok büyük bir avantajı elinde tutuyor. Karadeniz temsilcisi, 26.haftada deplasmanda Çerkezköy Belediyesi’ni 68-65’lik skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Zonguldakspor, 59 puanla liderlik koltuğunda yer alıp bitime üç hafta kala en yakın rakipleri Bodrum Basketbol ve Gürespor’un iki galibiyet önünde rahat konumunu korudu.

Bodrum, İzmir deplasmanında zorlanmadı..

Az da olsa normal sezon şampiyonluk şansını sürdüren YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol, deplasmanda Urla Belediyesi’ni 97-68 gibi rahat skorla geçerek 48 puan ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu. 35 puandaki Urla Belediyesi ise 12.sırada haftayı bitirip play-off şansını tüketti.

Güre evinde galip..

Normal sezon şampiyonluk şansı azalmasına rağmen play-off’ları garantileyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim karşısında 71-58’lik skorla galip ayrılıp 48 puan ve averajla üçüncü sırada haftayı noktaladı. Fenerbahçe ise play-off yolunda ağır yaralandı.

ÇBK Gelişim’in play-off şansı kalmadı..

Mersin temsilcisi ÇBK Gelişim, 26.haftada evinde Danilo’s Pizza Bursa Antspor’a 68-62 mağlup olarak play-off şansını tüketti. Haftanın diğer müsabakalarında; 01 Adana Basketbol, Çankırıspor Yükseliş karşısında 20-0 hükmen galip ilan edildi. Emlak Konut Gelişim, İstanbul’da ağırladığı Aslan Yol Burhaniye Belediyespor’u 84-67’lik skorla geçmesini bildi. Turgutlu Belediyespor da Manisa’da misafir ettiği Botaş Gelişim karşısında 55-47 kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.