yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

TEŞVİKİYE’DE 3 PUAN HERSEK’İN

TEŞVİKİYE’DE 3 PUAN HERSEK’İN
07.01.2024 14:08
0
A+
A-
  • Hersekspor, ligin 9.hafta mücadelesinde Teşvikiye Belediyespor’a konuk oldu. Bol pozisyonun olduğu müsabakada yeşil-kırmızılılar, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.

Özellikle konuk ekibin kalecisi Ömer Faruk Ünal, kurtarışlarıyla maça damga vururken; Altınova temsilcisi zorlu karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin 9.haftasında Teşvikiye Belediyespor ile Hersekspor, Teşvikiye Şehit Mehmet Yurddaş Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maçta yeşil-kırmızılı ev sahibi takım, başlama düdüğünden itibaren rakip kalede baskılı oyun sergilese de Hersek savunma hattı ve özellikle de mavi-beyazlıların kalecisi Ömer Faruk’un gününde olması, Altınova ekibinin kazanmasında etkiliydi.

Teşvikiye, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi..

İki takım arasındaki zorlu karşılaşmada Batuhan Kösem, Mesut Bingöl ve Musa Efe Erşahin hakem üçlüsü görev yaptı. Maça harika giriş yapan Teşvikiye, özellikle hücum oyununda rakip kaleyi abluka altına aldı. Üst üste pozisyonlara giren Levent Numanoğlu’nun öğrencileri, net fırsatları bir türlü değerlendiremedi ve ilk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odalarına 0-0’lık eşitlikle gittiler.

Goller ikinci yarıda..

Golsüz biten ilk yarının ardından ikinci devrede iki takım da gol pozisyonlarına girdi. Karşılaşmanın son bölümlerinde taraflar oyuncu değişiklikleri gerçekleştirirken, goller de yine son bölümlerde geldi. Maçın 74.dakikasında gelişen Hersekspor atağında Muhammet Demiral, ceza sahası içerisinde topa buluştu ve kaleci Furkan Fil’i avlayıp takımını 1-0 öne geçirdi. Başarılı futbolcu, ligde üst üste altıncı maçında da gol kaydetmesini bildi. Bu golden 5 dakika sonra Teşvikiye Belediyespor, Mutluhan Ar’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Ancak konuk ekipte oyuna sonradan giren Ahmet Furkan Durası, 81.dakikada ceza sahası içinde topu önce sol ayağıyla düzeltti ve ardından sağ ayağıyla voleyi vurup meşin yuvarlağı filelere göndererek Hersek’i 2-1’lik üstünlüğe taşıdı. 90+4’teki konuk ekibin kontra atağında Abdülsamet Öngüner, defansın arkasına atılan topta ceza sahasına sol çaprazdan girerken kaleci Furkan Fil’in üstünden aşırttı ve maçın da skorunu 3-1 şeklinde belirledi.

Çıkışını sürdürdü..

Bu kritik galibiyetle Hersekspor, üst üste ikinci müsabakasını kazanıp çıkışına devam etti. Mustafa Güler yönetimindeki mavi-beyazlılar, puanını 11’e yükseltti. Çınarcık ekibi Teşvikiye Belediyespor ise 14 puanda kalıp haftayı 5.sırada noktaladı. Hersekspor, ligin 11.haftasında evinde Sugören Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Teşvikiye Belediyespor ise Safranspor’a konuk olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.