yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

‘Termal’ konulu resim, yarışmada derece aldı

‘Termal’ konulu resim, yarışmada derece aldı
13.01.2022 13:51
0
A+
A-

 

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

 

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ‘Yalova’nın Güzellikleri’ konulu yarışmaya, ‘Termal’ temalı çalışmasıyla katılan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Gülefşan An, jürinin değerlendirmesinde ikinciliğe hak kazandı.
Başarılı öğrenci ve ailesini makamında konuk eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ilçenin güzelliklerini ön plana çıkardığı için öğrenci Gülefşan An’a teşekkür etti. Termal’i her yerde ve ortamda tanıttıklarına vurgu yapan Başkan Acar, “Termal tarihin neredeyse her döneminde sahip olduğu güzelliklerle ilginin odağında yer almış bir yer. Biz de ilçemizin ulusal ve uluslararası platformlarda daha fazla tanıtılması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda öğrencimizin ilçemizi konu alan çalışması ile derece elde etmesi de çok büyük bir anlam taşıyor. Kendisine ve ailesine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Acar, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi GülefşanAn’a başarısından dolayı bir hediye de takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.