yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

TERMAL KAPLICALARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM!

TERMAL KAPLICALARINDA YÜZDE 50 İNDİRİM!
12.09.2024 14:32
0
A+
A-

Sağlık Bakanlığı, Yalova’daki Termal Kaplıca İşletmeleri’nde sağlık personellerinin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik otel ve tesislerdeki hizmetlerde yüzde 60’lara varan indirimler indirim gerçekleştirildi.

 

Yalova’nın Termal ilçesinde bulunan Sağlık Bakanlığı’na ait tesislerde hafta içi günlerde sağlık çalışanlarına özel indirim uygulanıyor.

 

Onur ERDİK

 

Tarihi Termal Kaplıcalarında sağlık çalışanlarına özel yüzde 60’lara varan indirim uygulanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş, “Bakanımıza yapmış olduğu çalışma nedeniyle tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum. Ailelerine, emekli sağlık personellerimize varıncaya kadar çok güzel indirimler var. Çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekten yapılan bu aktivasyon karşılık buldu. Bu sene, yazın tesislerimizin dolu olduğunun müjdesini aldık. Çalışmalar da devam ediyor. İndirimler çok güzel. Sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim. Birinci derece yakınları da dahil. 0-12 yaş arası çocuklara ücretsiz” şeklinde konuştu.

‘Bu indirim hem moral hem motivasyonlarını en üst seviyede artıracak’..

Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Dolayısıyla gelip görmelerini, tatillerini termalde geçirmelerini hem sıhhat noktasında hem kaynaşma noktasında hem de tarihi yönden, hatta tarihi 3000-5000 bin yıllara, Bizanslara dayanan, çok önemli bir yeri olan ve kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çok değer verdiği, benim şehrim dediği Yalova’da Termal’e bütün sağlık çalışanlarını bekliyoruz. Bu indirim onların hem moral, hem motivasyonlarını en üst seviyede artıracak.”

‘En şifalı kaplıcalar yarışmasında birincilikle ödüllendirilmiş tek tesis’..

Termal Kaplıca İşletmeleri Müdürü Levent Karanlık ise Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün sağlık çalışanları için yepyeni bir uygulamayı hizmete aldığını söyledi. Termal Kaplıcalarının sunmuş olduğu hizmetlerden, konaklama ve yemek ücretlerinde yüzde 50, banyo ücretlerinde ise yüzde 60 oranında indirim sağlandığını anlatan Karanlık şöyle konuştu: “Termal Kaplıcaları bilindiği üzere Türkiye’deki, en önemli, kaplıca tesislerinden birisidir. Termal Kaplıcamızın suyu 1911 yılında yapılan en şifalı kaplıcalar yarışmasında birincilikle ödüllendirilmiş, Türkiye’deki tek tesistir. Sağlık Bakanlığımız yapmış olduğu bu indirim hizmetiyle sağlık çalışanlarımızın hem ruhen hem beden yanlarında olduğunu hissettirmiştir. Termal Kaplıcaları, hem doğal güzelliği hem de sunmuş olduğu sağlık hizmetleriyle uluslararası bir merkezdir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.