yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

TEMSİLCİLERİMİZDEN ÇİFTE GALİBİYET

TEMSİLCİLERİMİZDEN ÇİFTE GALİBİYET
23.04.2024 13:17
0
A+
A-
  • Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 23.hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Yeşilovaspor ve Altınova, rakipleri karşısında kazanarak haftayı çifte galibiyetle kapattı.

Şampiyonluk yarışının gerisinde kalan yeşil-beyazlı ekibimiz Yeşilova, Sakarya deplasmanında Arifiye Kalaycıspor’u 3-1 mağlup etti.

Kümede tutunma şansı yok denecek kadar azalan sarı-yeşilli takımımız Altınova Belediyespor ise sahasında Bigaspor’u 3-0’lık net skorla geçti.

 

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği 2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 23.hafta heyecanı da geride kaldı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı haftanın ardından lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, geriden gelip kazanarak en yakın rakibi temsilcimiz Yalova Yeşilovaspor’la arasındaki 9 puanlık farkı korudu. Ateş hattındaki ekibimiz Altınova Belediyespor ise seyircisi önünde Çanakkale temsilcisi Bigaspor karşısında 3-0 galip geldi ve iç sahada bu sezon ikinci kez kazanmasını bildi.

Yeşilovaspor’dan 3 puanla döndü..

Sezonun ilk yarısında evinde berabere kaldığı Arifiye Kalaycıspor’a konuk olan Yeşilovaspor, 23.haftayı galibiyetle noktaladı. Yeşil-beyazlılar, Sakarya deplasmanında 3-1’lik skorla kazansı ve 3 puanla evine döndü. Bu sonuçla Yeşilova, 49 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Arifiye Kalaycıspor ise 23 puanla 11.sırada haftayı kapattı.

Altınova evinde kazandı..

Küme düşme potasındaki Altınova Belediyespor, 23.hafta müsabakaları kapsamında Bigaspor’u ağırladı. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’ndaki 90 dakikayı sarı-yeşilliler, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı. Bu sonuçla Altınova, 19 puanla 13.sırada haftayı bitirip hemen yukarısındaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’la arasındaki farkı 1 puana çekti. 24 puanda kalan Çanakkale temsilcisi ise averajla 10.sırada kendisine yer buldu.

Lider son bölümlerde galip..

Şampiyonluk için artık geri sayıma geçen Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Bursa derbisinde Mustafakemalpaşaspor Belediye’ye karşı 3-2 geride olmasına rağmen son bölümlerde bulduğu gollerle mücadeleden 5-3 galip ayrıldı. Bu kritik 3 puanla zirvede 58 puana yükselen Nilüfer, bitime üç hafta kala en yakın rakibi Yeşilova ile arasındaki 9 puanlık farkı korudu. 38 puandaki Mustafakemalpaşaspor Belediye de 4.sırada haftaya nokta koydu.

Ligden düşen Görükle İpek, Doğugücü’nü devirdi..

Küme düşmesi kesinleşen Görükle İpekspor, Bursa derbisinde Doğugücü Futbol Kulübü karşısında 2-1’lik sürpriz galibiyete imza attı. Haftanın diğer maçlarında; Burhaniye Belediyespor, Balıkesir derbisinde Bandırma Etispor’u tek golle geçti. Yeni Çanspor-Hendekspor müsabakası 1-1 sona ererken, Karasuspor da deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u yine tek golle yendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.