yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

TEMSİLCİLERİMİZ LİGİ BEKLİYOR!

TEMSİLCİLERİMİZ LİGİ BEKLİYOR!
07.08.2022 13:47
0
A+
A-

 

  • Türkiye kadınlar voleybol liglerinde yeni sezonda adeta Yalova fırtınası esecek. 1. Lig’de Çiftlikköy, 2. Lig’de de Semt77 Yalovaspor, daha şimdiden zirveyi hedefliyor.

Tarihinde ikinci kez 1. Lig organizasyonuna yükselme başarısı gösteren kırmızı-siyahlı ekibimiz Çiftlikköy Belediyespor, maraton öncesi yaptığı transferlerle dikkat çekti.

  • Geçen sezon lige tutunan ve yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor da 2. Lig arenasında zirveyi elde ederek 1. Lig’e adını yazdırmak istiyor.

 

Onur ERDİK

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Kadınlar Voleybol 1. Lig ve 2. Ligi’nde Yalova takımları da boy gösterecek. Geçen sezon ligi şampiyon bitiren Çiftlikköy Belediyespor, bir yıl aradan sonra tekrar 1. Lig biletini almıştı. Geçtiğimiz günlerde başantrenör değişikliğine giden kırmızı-siyahlılar, transfere hız verdi. Bu kapsamda kulüp tarihinin ilk yabancı oyuncusunu da kadrosuna katan Çiftlikköy, dış transferde de eksik bölgeleri doldurduktan sonra 2022-2023 sezonunun çalışmalarına resmen başlayacak.

Semt77 Yalovaspor’da hedef şampiyonluk..

Öte yandan tarihinde ilk kez geçen sezon 2. Lig’de yer alan Semt77 Yalovaspor, bu kez daha tecrübelenmiş bir şekilde bu arenada mücadele verecek. Yeni bir yapılanmaya giden ve tıpkı Çiftlikköy gibi çalıştırıcısı değişen yeşil-kırmızılılar, 2022-2023 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde ipi göğüslemeyi amaçlıyor.

Sporseverler salona akın edecek..

Voleybolda 1. Lig ve 2. Lig’de takımları bulunan Yalova, yeni sezonda sporseverlerin de ilgi odağı olacak. Özellikle son yıllarda salon sporlarının daha çok dikkat çektiği ilimizde 2022-2023 voleybol sezonunda iki takımımızın da liglerinde ciddi bir şekilde mücadele edecek olması, sporseverleri daha şimdiden iştahlandırıyor. Liglerde Yalova fırtınasının eseceği voleybol sezonunda takımlarımızın alacakları sonuçlar da merak ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.