yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,0817
EURO
38,0441
ALTIN
2.834,54
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
25°C
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C

TEKNOLOJİ BAŞARISI HUAWEİ İLE TAÇLANDIRDI

TEKNOLOJİ BAŞARISI HUAWEİ İLE TAÇLANDIRDI
10.09.2024 13:04
0
A+
A-

YALOVA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ BAŞARISINI HUAWEİ İLE TAÇLANDIRDI

  • Yalova Üniversitesi’nin teknoloji alanındaki üstün başarısı, küresel teknoloji devlerinden Huawei’nin dikkatini çekti.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Üniversitesi, teknoloji alanındaki başarılı performansını küresel teknoloji devleriyle paylaşmaya devam ediyor. Üniversite, dünyanın önde gelen teknoloji firmalarından Huawei ile yürüttüğü iş birliğini önemli bir başarıyla taçlandırdı. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yunus Özen, üniversitenin teknoloji alanındaki başarılı performansını Huawei Global’e bildirdi. Dr. Özen, Yalova Üniversitesi’nin teknoloji ve inovasyon konusundaki başarılarını içeren raporu Huawei Global’e sundu. Rapor, üniversitenin teknolojik gelişmeler ve yenilikçi projelerdeki güçlü performansını vurgulayan önemli bir belge olarak dikkat çekti. Üniversitenin teknolojik ilerleme ve araştırma projeleri, hem kendi hedeflerine ulaşmasına hem de Huawei gibi global teknoloji devlerinin stratejik hedeflerine katkıda bulunmasına yardımcı oluyor. Yalova Üniversitesi, bu başarılarıyla hem akademik hem de teknoloji dünyasında önemli bir yer edinirken, gelecekteki projeleri için de güçlü bir temel oluşturuyor. Üniversite, teknoloji alanındaki ilerlemelerini ve uluslararası iş birliklerini sürdürmeyi amaçlıyor. Yalova Üniversitesi’nin bu gurur verici başarı hikayesini kamuoyuyla paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten yetkililer, teknoloji dünyasında daha büyük adımlar atmayı ve yeni başarılar elde etmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.