yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3656
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,16
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

TEKNİK LİSEYİ GEZDİLER

TEKNİK LİSEYİ GEZDİLER
23.01.2022 14:11
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol ve Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Yalova Makine İhtisas OSB tarafından yapılan fiziki değişikliklerle modernizasyon çalışmalarını yerinde takip etmek üzere İstihdam Garantili Yeni Nesil Meslek Lisesi olan Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne basın mensupları eşliğinde ziyarette bulundu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek okul yönetiminden bilgi alan Erol, protokolün Yalova için son derece önemli olduğunu, yapılan çalışmaları ve gelişmeleri bizzat takip ettiğini, ilimizin geleceği ve öğrencilerin istihdamının ekonomiye katkısının ilerleyen yıllarda yadsınamayacak derecede faydalar sağlayacağını dile getirdi. Vali Erol; gerek İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün gerek Makine İhtisas OSB’nin gerekse okul yönetiminin bu noktada sürece katkılarının önemli olduğunu, yapılan ve yapılacak tüm çalışmalara desteğinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

‘SİZLERE VERDİĞİMİZ DEĞER HER ŞEYİN ÖNÜNDEDİR’..

Öğrencilerle Yalın Eğitim Enstitüsü Eğitim Atölyesi’nde bir araya gelen Yalova Valisi Muammer Erol, “Ülkemiz geleceği olan sizlere verdiğimiz değer her şeyin önündedir. Sizler için sunulan bu imkânların değerini bilmelisiniz ve geleceğimiz için modern dünyanın şartlarına uygun olarak kendinizi yetiştirin. Sizler yeter ki çaba harcayın, bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yaparız.” diyerek öğrencilerle kısa bir sohbet de gerçekleştirdi.

‘BU ÇALIŞMALAR MESLEKİ EĞİTİMİN İLİMİZDE İSTENEN NOKTAYA GELMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİDİR’

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol; ziyaret sonunda Vali Erol’a protokolün imzalanması sürecinde üstlendiği sorumluluk için teşekkür ederek,mesleki eğitimin Yalova’da istenen seviyeye gelmesi adına başlatılan çalışmaların en önemlilerinden biri olan protokol sürecinin ve ilerleyişinin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde son derece önemli olduğunu dile getirdi. Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir’e ve yönetim kuruluna sürece katkıları, gösterdikleri iş birliği ve kararlılık ile imzalanan protokol sonrası Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nezdinde yaptıkları modernizasyon çalışmaları için teşekkür ederek bu noktada okul idaresinin üstün gayret ve çabaları için ayrıca teşekkür etti.

TÜRKİYE’DE İLK OLACAK..

Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir de, imzalanan protokolle Türkiye’de bir ilki başarmayı hedeflediklerini söyleyerek protokolün imzalanması aşamasında verdiği destek ve gösterdikleri devlet adamlığı örneği için Yalova Valisi Muammer Erol’a, sürecin başından sonuna kadar protokolün imzalanmasına ve yürütülmesine büyük destek veren Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’a ve süreç boyunca özveri göstererek katkıda bulunan okul yönetimine ve diğer okul yöneticilerine teşekkür etti. Protokolün önemini Yalova ili kamuoyuna anlatmaya çalıştıklarını ve okulu tercih eden tüm öğrenciler için önemli avantajlar ve iş garantisi vaat ettiklerini sözlerine ekleyen Özdemir, “Burası artık bizim de okulumuz” diyerek okulun imkânlarını artırmak ve öğrencilerin daha iyi eğitim almalarını sağlamak için gereken her türlü fedakârlığı yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.