yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3212
EURO
35,0652
ALTIN
2.306,86
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C

TEK YOL GALİBİYET!

TEK YOL GALİBİYET!
25.02.2022 15:54
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Bölgesel Amatör Lig 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yalovaspor, 13.hafta müsabakaları kapsamında; Balıkesir deplasmanına çıkıyor. Yeşil-Kırmızılı takımımız, zirve yarışının gerisinde kalan Gönen Belediyespor’u yenerek haftayı 3 puanla kapamayı hedefliyor. Ligin ikinci yarısına kötü başlayan ve sahasında Bozcaadaspor’a 3-0 yenildikten sonra derbide Kadıköyspor’u 2-1 deviren Yeşil-Kırmızılılar, son olarak seyircisi önünde Bigadiç Belediyespor’u 1-0 mağlup etmişti.

 

Yarınki maçın başlama saati 14.00..

Gönen Belediyespor ile Yalovaspor arasında yarın Balıkesir Nail Gönenli Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak. Zorlu 90 dakika öncesinde Yeşil-Kırmızılı takımımız, 28 puanla zirvenin 3 puan gerisinde ve ikinci sırada haftaya girmeye hazırlanıyor. Gönen Belediyespor da 20 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

 

Yalova’da 2-1 kazanmıştık..

Öte yandan Yalovaspor, ligin ilk yarısında Atatürk Stadyumu’nda ağırladığı rakibini 2-1’lik skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Rövanşı da almak isteyen Yeşil-Kırmızılı takımımız, lider Ayvalıkgücü’nün Bozcaadaspor deplasmanında oynayacağı haftada yapmamayı amaçlıyor. Bu arada yarınki müsabakada Mete Aylıoğlu, Tugay Tünaydın ve Abdullah Bahadır hakem üçlüsü görev yapacak. Abdurrahman Kozan da bu karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

 

Sezonun en kritik maçlarından biri..

Bu arada Yalovaspor, Gönen deplasmanıyla sezonun en kritik maçlarından birine çıkıyor. Yeşil-Kırmızılılar, özellikle son haftalarda aldığı zor galibiyetlerin ardından bu maça mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Sezonun en kritik maçlarından birine çıkmaya hazırlanan İbrahim Baş yönetimindeki temsilcimiz, bu deplasmandan zaferle ayrılıp taraftarına galibiyet hediye etmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.