yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

TBL’YE SEMT77 YALOVASPOR DAMGASI

TBL’YE SEMT77 YALOVASPOR DAMGASI
10.10.2023 14:28
0
A+
A-

12 DEV ADAM RAKİP TANIMIYOR!

  • Türkiye Basketbol Ligi’nde dördüncü hafta müsabakaları tamamlandı. Tarihinin en iyi lig başlangıcını yapan Semt77 Yalovaspor ise liderliğini devam ettirdi.

12 Dev Adam, son olarak sahasında karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u da farklı geçerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyişini sürdürdü.

  • Böylece üst üste dördüncü zaferini elde eden yeşil-kırmızılı takımımız, Sigortam.net’in önünde haftayı kapattı.

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde Semt77 Yalovaspor fırtınası esiyor. Faruk Beşok yönetiminde tarihinin en iyi lig başlangıcını yapan yeşil-kırmızılı takımımız, 4.haftası geride kalan maratonun namağlup iki takımından biri olarak dikkat çekiyor.

Son kurban Balıkesir..

TBL’deki temsilcimiz, 4.hafta müsabakaları çerçevesinde seyircisi önünde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’la kozlarını paylaştı. Yeşil-kırmızılı takımımız, parkeden 83-69’luk farklı skorla üstün ayrılmasını bildi ve galibiyet serisini de dört maça çıkardı. Bu sonuçla namağlup ekibimiz, 8 puan ve averajla liderlik koltuğundaki yerini korudu. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise 5 puan ve averajla 14.sırada haftayı tamamladı.

Sigortam.net hata yapmadı..

Ligde şampiyonluk adaylarından Sigortam.net, dördüncü haftada evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ağırladı. Rakibini 70-63’lük skorla geçen İstanbul temsilcisi, tıpkı Semt77 Yalovaspor gibi namağlup unvanını koruyup 8 puan ve averajla ikinci sırada kendisine yer buldu. Dördüncü maçından da yenilgiyle ayrılan Kocaeli ekibi de 4 puan ve averajla 17.basamakta yer aldı.

Mersin’e evinde soğuk duş..

Şampiyonluğun bir diğer adayı Mersin Büyükşehir Belediyesi, seyircisi önünde şok yaşadı. Akdeniz ekibi, ligin yeni takımlarından olmasına rağmen zirveyi zorlayan Alagöz Holding Iğdır Basketbol’a 84-74 boyun eğdi. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Mersin, 7 puan ve averajla 4.sıraya geriledi. Aynı puandaki Iğdır temsilcisi de averajla 3.sıraya yükseldi.

TED, evinde kazandı..

Bu sezonki performansıyla dikkat çeken Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler, Ankara’da misafir ettiği Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı rahat geçti. TED, sahadan 83-72’lik skorla galip ayrılarak 7 puan ve averajla 5.sırada haftayı noktaladı. Dördüncü maçında üçüncü yenilgisini alan Karşıyaka ise 5 puan ve averajla 13.sırada yer aldı.

Gaziantep, Ormanspor’u devirdi..

Süper Lig’den düştükten sonra tekrar bu lige yükselmeyi hedefleyen Gaziantep Basketbol, 4.haftada OGM Ormanspor’la kozlarını paylaştı. Gaziantep’te oynanan mücadelede kırmızı-siyahlılar, rakibini 98-79’luk skorla yenmesini bildi. Bu sonuçla Gaziantep Basketbol, dördüncü müsabakasında üçüncü galibiyetini elde etti. Ankara ekibi Ormanspor da üçüncü mağlubiyetini aldı.

MKE Ankaragücü son sırada..

Sezona kötü giriş yapan MKE Ankaragücü Basketbol, seyircisi önünde karşılaştığı Bursa ekibi Finalspor’a 90-79 kaybederek dördüncü maçında dördüncü yenilgisini aldı ve son sırada haftayı tamamladı. Finalspor ise yeni sezondaki ilk galibiyetini elde etti. Haftanın diğer maçlarında; Pizza Lazza Haremspor, İstanbul derbisinde Esenler Erokspor’u 81-69 mağlup etti. Nefesleri kesen mücadelede de Fenerbahçe Koleji Novotel, deplasmanda Çayırova Belediyesi’ni 86-83 devirdi. Haftanın kapanış maçında Konyaspor, sahasında Kapaklıspor’u 115-104 ile geçti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.