yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4893
EURO
34,7787
ALTIN
2.421,85
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

TBL’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

TBL’DE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ
25.04.2023 14:26
0
A+
A-

12 DEV ADAM YERİNİ KORUDU!

  • Türkiye Basketbol Ligi’nde 26.hafta heyecanı, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı haftada zirvenin rengi değişmedi.

Play-off’ları garantileyen ve kalan haftalarda sıralama maçları için mücadele verecek Semt77 Yalovaspor, Ankara deplasmanında kaybetmesine rağmen ligdeki konumunu korudu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği 2022-2023 sezonu Türkiye Basketbol Ligi’nde 26.hafta da geride kaldı. Son viraja girilen maratonda play-off çekişmesi tüm hızıyla sürüyor. Temsilcimiz Semt77 Yalovaspor da garantilediği play-off’lara en üst sıralardan katılmak istiyor.

Lider hata yapmadı..

Ligde şampiyonluk için geri sayımda olan Çağdaş Bodrumspor, 26.haftada sahasında Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile kozlarını paylaştı. Muğla temsilcisi, rakibini 77-69’luk skorla geçerek zirvede hata yapmadı. Bu sonuçla Bodrumspor, 49 puanla liderliğini sürdürdü. Ankara ekibi TED Ankara kolejliler ise 41 puan ve averajla 7.sırada haftayı tamamladı.

Mersin’e bir darbe de Sigortam’dan..

Ligde haftalar boyunca şampiyonluk yarışında olan ancak son haftalarda hızlı düşüş içerisine giren Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul deplasmanında Sigortam.net’le karşı karşıya geldi. Form grafiği düşen Akdeniz ekibi, rakibine 76-61’lik farklı skorla yenildi ve üst üste 4.mağlubiyetini aldı. Bu sonuçla Mersin, 45 puanla 3.sırada haftaya nokta koydu. Aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken İstanbul temsilcisi ise 39 puanla 8.basamakda yer alıp play-off için büyük avantaj yakaladı.

12 Dev Adam’ın serisi bitti..

Play-off şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Semt77 Yalovaspor, 26.haftada Ankara deplasmanına çıktı. OGM Ormanspor’a konuk olan yeşil-kırmızılı takımımız, parkeden 78-70 mağlup ayrıldı ve galibiyet serisini 6 maça çıkarma şansını kaçırdı. Bu yenilgiye rağmen temsilcimiz, 42 puanla 4.sıradaki yerini korudu. Ormanspor da 38 puanla 9.basamakta kendisine yer bulup play-off için umutlandı.

Samsunspor zorlanmadı..

TBL’nin son yıllardaki en şanssız takımı olarak dikkat çeken Yılyak Samsunspor, Ankaragücü Mamak Belediyesi deplasmanında rahat kazandı. Karadeniz temsilcisi, Ankara deplasmanından 96-76’lık üstünlükle ayrılarak üst üste dördüncü galibiyetini aldı. Bu sonuçla Samsunspor, 47 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Haftanın diğer maçlarında; Depmaxx Haremspor, ligden düşen Antalya Güneşi’ni deplasmanda 100-69’la geçi. Kocaeli BŞB Kağıtspor da zorlu mücadele sonunda Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 86-84 devirdi. Akran Gemlik Basketbol’un evinde Fenerbahçe Koleji DS Energy’e 94-92 boyun eğdiği haftada Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, seyircisi önünde Finalspor’u 94-91 yenmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.