yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2691
EURO
34,7732
ALTIN
2.412,18
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C

TBF İLE YAŞANAN KRİZ TEMSİLCİMİZİ ÇIKMAZA SOKTU!

TBF İLE YAŞANAN KRİZ TEMSİLCİMİZİ ÇIKMAZA SOKTU!
22.08.2022 11:19
0
A+
A-

 

  • Geçen sezon tarihinin en başarılı dönemini geride bırakan ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off finali oynayan HDI Sigorta Yalova VİP’te yeni sezon için sessizlik sürüyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile arasındaki buzlar bir türlü erimeyen turuncu-sarılı takımımız, Süper Lig için federasyondan her ne kadar davet beklese de aradan geçen zamana rağmen temsilcimize herhangi bir davet gelmedi.

  • Yeni sezonda artık TKBL’de mücadele etmesine kesin gözüyle bakılan ekibimizin hazırlıklara ne zaman başlayacağı da henüz netlik kazanmadı. Ancak edinilen bilgiye göre ekibimizin bu ay sonuna kadar toplanıp çalışmalara start vereceği öğrenildi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki ekibimiz HDI Sigorta Yalova VİP, transferde bir süredir sessizliğini koruyor. Başantrenör Furkan Sağlık’la anlaşmasının ardından iç transferde 5, dış transferde de 2 isimle söz kesen temsilcimiz, yaklaşık 1 aydır devam eden sessizliğini henüz bozamadı.

Süper Lig için davet gelmedi..

Geçen sezon TKBL play-off finalinde kaybederek Süper Lig’in kapısından dönen temsilcimiz, en üst organizasyon için TBF’den davet beklese de aradan geçen zaman rağmen herhangi bir teklifin gelmediği belirtildi.

TBF ile aradaki buzlar erimedi..

Türkiye Basketbol Federasyonu ile HDI Sigorta Yalova VİP arasında gerilimin olduğu hemen hemen camiada herkesin bildiği bir konu. Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı, federasyon seçimlerinde mevcut başkan Hidayet Türkoğlu’nun rakibi Harun Erdenay’ı desteklediği için temsilcimiz, federasyon bazında zaten gözden düşmüştü. Hatta federasyonla arası kötü olan temsilcimizin kadrosuna katmak istediği oyuncular için federasyondan bazı isimlerin, sporcu menajerlerine, Yalova’ya sporcu verilmemesi konusunda baskı yaptıkları iddia edildi.

Dış transferde şimdiye kadar iki isimle anlaşıldı..

Bilindiği üzere HDI Sigorta Yalova VİP, şuana kadar iç transferde Nazlı Güler, Miray Uzunoğlu, Başak Altunbey, Ecem Erk ve Zehra İmanoğlu ile anlaşmış, dış transferde de Davion Wingate ve İrem Beriş’i kadrosuna katmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.