yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

TBESF BAŞKANI ERKOÇ’A TFF’DEN GÖREV

TBESF BAŞKANI ERKOÇ’A TFF’DEN GÖREV
19.07.2023 13:43
0
A+
A-
  • Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Alpaslan Erkoç’a yeni görev verildi.

Deneyimli spor adamı, Türkiye Futbol Federasyonu bünyesinde oluşturulan Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’na atandı.

 

Onur ERDİK

Yaklaşık 2 ay önce Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu başkanlığına seçilen ve göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı önemli çalışmalarla dikkat çeken Yalovalı spor adamı Alpaslan Erkoç’a yeni bir görev daha verildi. Türkiye Futbol Federasyonu, 17 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısı ile bazı görevlendirmelerde bulundu. Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Etik Kurulu, Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Kulüp Lisans Kurulu ve Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’na belirli atamalar yapıldı.

Alpaslan Erkoç, Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’nda..

Öte yandan gençliğinden beri sporun içerisinde olan, yaklaşık 15 yıl Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde (YOSK) başkanlık yapmasıyla birlikte spor adamlığı kariyerinde basamakları bir bir tırmanan Alpaslan Erkoç’un Ankara’daki görevine yeni bir görev daha eklendi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Erkoç, Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’nda üye olarak görev yapacak.

Kurulda 9 isim var..

TFF’nin gerçekleştirdiği atamaya göre 7 farklı kurul içinde yer alan Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’nda 9 isim bulunuyor. Ömer Gürsoy’un başkanlık yapacağı kurulda; Birol Aydın, Ayhan Yıldırım, Kerim Vural, Alpaslan Erkoç, Dr. Ümran Başar, Musa Çiçek, Dr. Nalan Ayvazoğlu ve Hamza Doğan gibi isimler var.

‘Bizi bu göreve layık görenlere teşekkürler’..

Kuruldaki 9 isimden biri olan TBESF Başkanı Alpaslan Erkoç, “Mevcut görevimizin yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu’muz tarafından Engelli Futbolu Koordinasyon Kurulu’nda görevlendirildik. Bizler, Türk sporu için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Özellikle Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’muz tarafından engelli sporlarının her branşında çalışmalarımız ve elde edilen başarılarda ciddi bir yükseliş var. Federasyon başkanlığımızın yanı sıra TFF’de de önemli görevde bize düşen neyse yapacağız. Bizi bu göreve layık görenlere teşekkürler” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.