yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4083
EURO
34,5725
ALTIN
2.385,50
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

TBB, YALOVA BAROSU’NUN YANINDA

TBB, YALOVA BAROSU’NUN YANINDA
20.11.2022 14:53
0
A+
A-

 

  • Yalova Barosu Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’a ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Baro Başkanı Av. Elif Turnacı Çavuş ve Baro Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. R. Erinç Sağkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Av. Veli Küçük, TÜRAVAK Başkanı Av. Enver Han ve Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyesi Av. Fedayi Doğruyol da TBB Başkanı Sağkan’a eşlik etti. Sağkan ziyarette TBB’nin Adalet Bakanlığı ile yürüttüğü CMK ve Adli Yardım sorunları ile ilgili görüşmelerin son durumu hakkında bilgi ve düşüncelerini aktardı. Yalova Barosu’nun sorunları, ilimizde yapılan yeni adliye binası ve Yalova’da ki avukatların sorunları üzerine yapılan görüşmeler neticesinde Sağkan, Yalova Barosu’nun her zaman yanında olduğunu belirtti. Sorunlarla ilgili de destek sözü veren Sağkan, yılsonunda Yalova’ya gelerek Yalova Barosu avukatlarıyla bir araya geleceğini dile getirdi. Yalova Barosu heyeti, Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Üyeleri Av. Faik Yıldız, Av. Ahmet Atam ve Yalova Barosu önceki dönem başkanı şu anki Disiplin Kurulu Üyesi Av. Fedayi Doğruyal’u da makamlarında ziyaret etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.