yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

TAVŞANLI’YA YENİ BİR MESLEK LİSESİ

TAVŞANLI’YA YENİ BİR MESLEK LİSESİ
03.09.2023 15:28
0
A+
A-

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MÜCAHİT KAÇAR:

‘GÜZEL TAVŞANLIMIZA HAYIRLI OLSUN’

İbrahim Nuh Paksu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim yılı için öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

“Böylece beldemizdeki mesleki eğitim alanındaki açık kapatılmıştır. Bu gelişme, beldemizdeki gençlerin mesleki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük bir adım olmuştur.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Tavşanlı Belediyesi, eski belediye binasını İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlamıştı. Yapılan işbirliği protokolü sonucunda belediye binası, İbrahim Nuh Paksu Mesleki ve Teknik Anadolu ismi ile meslek lisesine dönüştürüldü. Mesleki ve teknik lise, bu yıl öğrenci kayıtlarını almaya başladı.

‘Güzel Tavşanlımıza hayırlı olsun’

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, “Tavşanlı Belediyesi olarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız işbirliği sonucunda eski belediye binamızı bağışlayarak, beldemiz için önemli bir adım atmıştık. Bu değerli protokolün sonucunda binamız, mesleki ve teknik liseye dönüştürülmüş, böylece beldemizdeki mesleki eğitim alanındaki açık kapatılmıştır. Bu gelişme, beldemizdeki gençlerin mesleki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına büyük bir adım olmuştur. Kayıt almaya başlayan okulumuz çocuklarımıza, gençlerimize ve güzel Tavşanlımıza hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.