yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3838
EURO
34,7943
ALTIN
2.406,54
BIST
10.179,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

TAVŞANLI’DAN ÇİFTLİKKÖY’E YARIM DÜZİNE

TAVŞANLI’DAN ÇİFTLİKKÖY’E YARIM DÜZİNE
14.04.2024 10:50
0
A+
A-
  • Ligin en rahat takımlarından olan Çiftlikköy Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor arasındaki mücadeleyi Serkan Özdemir yönetimindeki lacivert-beyazlılar 6-2’lik skorla kazandı.

Bu sonuçla Tavşanlı, Süper Amatör Küme’de üst üste yedinci galibiyetini alarak kazanma serisini de devam ettirdi.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin 21.haftasnda Çiftlikköy Belediyespor ile Negmar Tavşanlı Belediyespor, Amatör Saha 1’de kozlarını paylaştı. 8 golün kaydedildiği maçta lacivert-beyazlı konuk ekip, 90 dakikadan 6-2’lik rahat skorla üstün ayrılmasını bildi. Tavşanlı’ya galibiyeti getiren golleri Furkan Samet Seven, Bilal Akbay, Murat Güneş, Ahmet Güneş, Murat Şamil Kurt ve Bilal Aykır kaydetti. Ev sahibi Çiftlikköy’ün sayıları ise penaltıdan Usame Ergül ve Burak Şenol’dan geldi.

Tavşanlı ilk yarıdan maçı kopardı..

Amatör Saha 1’de yapılan müsabakada Gökhan Çağşırlıoğlu, Pınar Sarıbel ve Abdulhadi Tobaoğlu hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya iyi başlayan konuk Tavşanlı, 20.dakikada Furkan Samet Seven’in golüyle 1-0 öne geçti. 34’te sahne alan Bilal Akbay, skoru 2-0’a getiren isim oldu. 3 dakika sonra kaptan Murat Güneş’le Tavşanlı, biranda durum 3-0 yaparak rahatladı. İlk yarı da bu skorla noktalandı.

Goller devam etti..

Mücadelenin ikinci yarısına da adeta golle giriş yapan Tavşanlı, 53.dakikada Ahmet Güneş’le 4 farklı üstünlüğü yakaladı. 66’da Çiftlikköy penaltı kazandı. Topun başına geçen Usame Ergül, meşin yuvarlağı filelere gönderip skoru 4-1’e getirdi. Ancak 70.dakikada Murat Şamil Kurt, sol ayağıyla köşeyi çok iyi gördü ve tabela bir kez daha değişti: 5-1. 79’da bu kez Bilal Aykır, lacivert-beyazlılar adına şık gole imza attı. 84’te Burak Şenol, Çiftlikköy adına müthiş bir gole imza attı. 90 dakika da Negmar Tavşanlı Belediyespor’un 6-2’lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Ligde üst üste yedinci galibiyetini alan ve sezonu ikinci sırada bitirmesi kesinleşen Serkan Özdemir’in öğrencileri, puanını da 53’e yükseltti. Üst üste beşinci yenilgisini alan kırmızı-siyahlı takım Çiftlikköy Belediyespor ise 27 puan ve averajla 6.sıraya geriledi.

SAHA: Amatör Saha 1

HAKEMLER: Gökhan Çağşırlıoğlu, Pınar Sarıbel, Mehmet Abdulhadi Tobaoğlu

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESPOR: Eyüpcan Durmuşoğlu, Gökhan Aktaş, Fıratcan Kılıç,  Emre Demirok (Dk.46 Murat Şimşek), Uğur Özcan (Dk.73 Emirhan Sungur Azat), Gökhan Şahin, Yusuf Ziya Demirtaş, Usame Ergül, İsmail Arda Yamaç (Dk.59 Ahmet Yağız Uzun), Burak Şenol, Batıkan Bahadır (Dk.46 Ahmet Kerem Torul)

NEGMAR TAVŞANLI BELEDİYESPOR: Hüseyin Serdar Bozat, Emre Yağız (Dk.65 Fatih Güneş), Ayhan Işık (Dk.46 Abdullah Yıldız), Sinan Özkan (Dk.65 Mücahit Haktan Karabulut), Burak Yılmaz (Dk.46 Murat Şamil Kurt), Murat Güneş, Ahmet Güneş, Hakan Bulduk, Furkan Samet Seven (Dk.46 Mustafa Serhat Kaptan), Bilal Akbay, Bilal Aykır

GOLLER: Dk.66(Penaltı)Usame Ergül, Dk.84 Burak Şenol(Çiftlikköy Belediyespor), Dk.20 Furkan Samet Seven, Dk. 34 Bilal Akbay, Dk. 37 Murat Güneş, Dk.53 Ahmet Güneş, Dk.70 Murat Şamil Kurt, Dk.79 Bilal Aykır(Negmar Tavşanlı Belediyespor)

SARI KARTLAR: Gökhan Şahin(Çiftlikköy Belediyespor).

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.