yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2584
EURO
34,7652
ALTIN
2.387,60
BIST
10.267,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

TAVŞANLI’DA TEMPO ARTTI

TAVŞANLI’DA TEMPO ARTTI
17.09.2023 14:36
0
A+
A-

TEKNİK PATRON ÖZDEMİR:

‘TRANSFERİ TAMAMLADIK’

Süper Amatör Küme ekiplerinden Negmar Tavşanlı Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürürken; lacivert-beyazlılarda tempo artmaya başladı.

  • Takımın teknik direktörü Serkan Özdemir, çalışmaların iyi geçtiğini ve transferi tamamlayıp kadrolarını oluşturduklarını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyonluğu hedefleyen Negmar Tavşanlı Belediyespor’da mesai devam ediyor. Yaklaşık 10 gün önce sezonu kendi tesislerinde açan lacivert-beyazlılar, teknik direktör Serkan Özdemir yönetiminde çalışmalarında hız kesmiyor.

‘Haftanın iki günü çift antrenman yapıyoruz’..

Tavşanlı Belediyesi Tesislerinde lig hazırlıklarına devam ettiklerini belirten lacivert-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Serkan Özdemir, “10 gün önce açtığımız yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Haftanın iki günü çift antrenman yapıyoruz. Diğer günler tek antrenman gerçekleştiriyoruz. Oyuncularımız güç depolayıp yeni sezon için tempoyu arttırmış durumdalar. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı biraz daha sıklaştırıp artık lig moduna gireceğiz” dedi.

‘Transferi tamamladık’..

Transfer konusuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yeni sezon hazırlıklarımıza başladığımızda transferde sona gelmiştik ve kadromuzu netleştirdik. Transferi tamamladık. Çok kaliteli ve güzel bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyorum. Belediye başkanımız ve kulüp başkanımızla yönetimimize destekleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah beldemize yakışır bir şekilde Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele ederek şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.”

‘Hazırlık maçlarımız sürecek’..

Hazırlık maçlarıyla lig başlayana kadar tamamen hazır hale geleceklerini söyleyen Özdemir, “İlk antrenmanımızın ardından Kocaeli ekiplerinden Osmanlı 41 Spor’la hazırlık maçı oynamıştık. Ligler başlayana kadar hazırlık maçlarımız sürecek. Her hafta bir özel maç oynayarak oyuncularımızın tam durumlarını da görüp yakından analiz etme şansı bulacağız” diyerek sözlerini taamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.