yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

TAVŞANLI TOPBAŞI YAPTI

TAVŞANLI TOPBAŞI YAPTI
10.09.2023 16:39
0
A+
A-

LACİVERT-BEYAZLILARDA TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK!

  • Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Negmar Tavşanlı Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla start verdi.

Teknik direktör Serkan Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Tavşanlı Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Oran ve yönetim kurulu üyeleri de takip ettiler.

  • Antrenmanın ardından lacivert-beyazlılara cağ kebabı ziyafeti verilirken; teknik heyet ve futbolcuların moralli oldukları görüldü.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeyi hedefleyen Negmar Tavşanlı Belediyespor, yorucu lig maratonu öncesi sahaya indi. Tavşanlı Belediyesi Spor Tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla yeni sezonun başlangıcını yapan lacivert-beyazlılarda iç ve dış transferde anlaşma sağlanan oyuncuların tamamı çalışmada yer aldı.

‘Elimizden geleni yapacağız’..

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Negmar Tavşanlı Belediyespor Teknik Direktörü Serkan Özdemir, “Tavşanlı Belediyespor uzun yıllardır üst ligleri hedefliyor. Tesislerle birlikte sağ olsun tüm imkanları bize sağlayıp destek veriyor. Otobüsünden altyapısına, tesislerde oyuncuların kalabilecekleri şartlardan her şey bu sene sıfırdan yapıldı. Üst lige çıkmak için yıllardır mücadele eden bir kulübüz. Şampiyon olduğumuz sezon da statüyle ilgili sorun var. Bizim gibi küçük illerde Süper Amatör’de şampiyon olan takımın üst lige çıkması zor. Bu sezon da herkes kendine göre iyi takım kuruyor. Yalovaspor, Yenimahalle ve Kurtköy gibi ekipler iyi takım oluşturdular. Kendi ligimizde herkes elinden geleni yapıyor, ama biraz adaletsiz bir durum oluyor. BAL’da ligin geride kalan takımıyla play-out oynuyorsun. Sonuç olarak lig farklılıkları var. Oynanan maçların farklılıkları var. Otomatikman Süper Amatör’de şampiyon olan takım, baraj maçında zorlanıyor. Biz üstümüze düşeni elimizden gelen ne varsa yapacağız. Transferlerimizi bitirdik. 3’ü kaleci olmak üzere 23 kişilik oyuncu kadromuz var. Geçtiğimiz sezonlardan kadromuzda bulunan oyuncularımız var. 9-10 tanesiyle tekrar anlaştık. Zaten bu oyuncular takımın iskeleti. Anlaştığımız oyunculara göre her bölgeye transfer yapmaya çalıştık. 12-13 dış transferimiz var. Çok genç bir takım kurduk. Benim kendi kaptanlarım 1994 doğumlu. İki tane de 1996’lı oyuncu var. Onun dışında 1998 ve 2004 arası oyuncularımız bulunuyor. Koşacağız, mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Gerisi Allah’ın takdiri” şeklinde konuştu.

‘Tavşanlı Belediyespor’a karşı cephe oluşturuluyor’..

Lacivert-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu yorumlar olsun istemiyoruz, bu yıl da istemiyoruz. Ancak Tavşanlı Belediyespor’a karşı cephe oluşturuluyor. Bizim tek gayemiz, şampiyon oluruz ya da olmayız. Bu kadar paralar harcanıyor, emek veriliyor. Bizim tek istediğimiz, sahaya çıkıp göze hoş gelen futbolumuzu oynayalım. İnsanlar bizi izlerken keyif alsın. Başka bir şeyle işimiz yok. Son üç sezonda pozisyon icabı bir tane kırmızı kartımız yok. Çift sarıdan pozisyon gereği atılır ama biz ne rakiple ne hakemle ya da tribünüyle işimiz yok. Sahaya çıkarız ve topumuzu oynarız. Bu yıl da yine böyle olacak.”

‘Biz adaletli bir lig istiyoruz’..

Yalovaspor’un bu şehrin milli takımı olduğunu ve bunu kendilerinin de desteklediğini ancak Tavşanlı Belediyespor’un da Süper Amatör Küme’de var olduğunun altını çizen Özdemir, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Bu sezon ligimizde Yalovaspor var. Yalovaspr, bu ilin milli takımı. Herkes bunu kabul ediyor. Biz de kabul ediyoruz. Keşke Yalovaspor buralarda olmasa. Hepimiz için sıkıntı. Ama bu futbol biz de neredeyse 15 yıldır planla ilerlemeye çalışıyoruz. Her yıl para harcanıp takım kuruluyor. Son 5 yıldır da işi profesyonelleştirerek ilerleniyor. Yalovaspor buralarda olmasa ama Yalovaspor var diye de biz takım kurmama gibi bir düşüncemiz olmadı. İyi takım kurduk ve elimizden geleni yapacağız. Biz adaletli bir lig isteriz. Hakemlerin de futbolu yönetenlerin de adaletli olduğu, maçların sahalarının değişmediği, sezon başında ne söylendiyse onların yapılacağı, sezon başında bizlere açıklananların aynı şekilde devam edeceği bir sezon diliyoruz. Buraya biz deplasman tribünü yaptık. Rakiplerimizi de en iyi şekilde ağırlayacağız. Geçen sezon Yeşilovaspor buraya geldi. En ufak bir olay çıkmadan bitirdik. Sonra biz Yeşilovaspor ile müsabaka yapacağımız zaman statta oynayamazsınız dediler. Amatör sahada seyircisiz oynayacaksınız dediler. Çınarcık maçında da yine aynısını yaptılar. Sezon başında konuşulanların hiçbiri olmadı. Daha çok futbol valilikten döndü geçen sezon. Futbol, futbolla ilgili olanların işi. Bence siyasetin işi değil, siyasetçilerin bu durumla alakaları yok. Yıllardır; Çınarcık-Tavşanlı, Tavşanlı-Armutlu, Çınarcık-Armutlu gibi derbiler oynanıyor. Bizler sahaya çıkıp işimizi yapmak zorundayız. Derbilerde tabii ki gerginlikler olacak ama bunların güvenlik önlemi emniyetimiz alır. Bizler de sahada topumuzu oynarız.”

‘Biz futbolumuzu oynayacağız’..

Antrenmanı takip eden Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar ise “2023-2024 futbol sezonunun bütün camiaya hayırlı olmasını dilerim. Geçen sezon şanssızlık yaşadık. Aslında şampiyonluk için takım kurmuştuk. Bu sene üstüne koyarak geldik. İnşallah en iyi şekilde geçecek. Biz futbolumuzu oynayacağız. Diğerlerine bakmayacağız, gereken neyse yaparak şampiyon olacağız. 2019’da ilk geldiğimizde sahanın zemini betonlaşmıştı. Gelir gelmez değiştirdik, 2020’de. Şuan tesislerimiz komple yenilendi. Bunun yanı sıra spor kompleksimizi yapıyoruz, devam ediyoruz. Kapalı sahayı yaptık. Tenis kortu, basketbol sahası ve fitness salonu, kafe, havuz ve Osmanlı tarzı hamam inşaatlarımız devam ediyor. Futbolda altyapımızda 280’e yakın çocuğumuz eğitim görüyor. Bütün yaş gruplarında da devam ediyoruz. Devamlı ve hızlı bir şekilde büyüyen beldeyiz. Biz futbolla gelen bütün çocuklarımızı kaynaştıracağız” açıklamasında bulundu.

‘Hedefimiz tabii ki şampiyonluk’..

Lacivert-beyazlı kulübün başkanı İsmail Oran da şu ifadelere yer verdi: “Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum. Başta kendi ligimiz olmak üzere diğer liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.