yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2081
EURO
34,8604
ALTIN
2.444,95
BIST
10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Açık
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

TAŞKÖPRÜSPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK

TAŞKÖPRÜSPOR’DA HEDEF ŞAMPİYONLUK
21.07.2023 14:50
0
A+
A-
  • Yalova Süper Amatör Küme takımlarından Taşköprüspor, yeni sezon öncesi yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Sarı-kırmızılıların başkanı Samet Ilgaz, yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Süper Amatör Küme ekiplerinden Taşköprüspor, yeni sezon öncesi yemeğinde buluştu. Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerindeki etkinliğe Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, Taşköprüspor Başkanı Samet Ilgaz, Teknik Direktör Halil Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcular katıldılar.

‘Sizlere güveniyoruz’..

Yemekte konuşan Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan, “Genç ve tecrübeli oyunculardan karma oluşan takımımız var. Sonuç her ne olursa olsun bu ekipte herkes hakkını alır. Önemli olan beldemizi en iyi şekilde ligde temsil etmektir. Geçen sezon bazı talihsizlikler yaşandı belki ama yeni sezonda her şey çok daha farklı olacak. Zorlu rakiplere karşı yine birbirinden zorlu mücadeleler vereceğiz. Alnımızın akıyla yeni sezonu tamamlayacağız. Sizlere güveniyoruz” şeklinde konuştu.

‘Hedefimiz şampiyonluk’..

Taşköprüspor Başkanı Samet Ilgaz ise “Kulüp tarihinde belediye olarak en çok desteği İsmail Arslan başkanımız döneminde gördük ve görmeye de devam ediyoruz. Geride bıraktığımız sezona iyi başlamamıza rağmen ilerleyen haftalarda istediğimiz sonuçlara ulaşamamıştık. 2023-2024 sezonunda bütün takımlar, bir şekilde kadrolarını oluşturup lig maratonunu bekliyorlar. Ligin asıl favorisi her ne kadar Yalovaspor ile Tavşanlı Belediyespor gösterilse de bizler bu takımlarımızı da yenerek mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bunun için de son nefesimize kadar sahada savaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ligde yeni sezon için başarılı teknik direktör Halil Erdoğan’la anlaştık. Hocamız ve ekibi başta olmak üzere siz değerli futbolcularımızın sonuna kadar arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberlik mesajı..

Konuşmaların ve yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çektirilirken; birlik ve beraberlik mesajı verildi. Sarı-kırmızılı ekipte futbolcular, Yalova Süper Amatör Küme’de ellerinden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceklerine dair söz verdiler. Yeni transferlerle adından söz ettiren sarı-kırmızılı takımda oyuncular teker teker kendilerini tanıttılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.