yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3850
EURO
34,5771
ALTIN
2.387,28
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

TARTIŞMALARA SON NOKTA KONDU

TARTIŞMALARA SON NOKTA KONDU
11.07.2023 12:39
0
A+
A-

TESİSLER YALOVASPOR’A KİRALANDI!

  • Son dönemlerde tartışmalara sebebiyet veren Yalovaspor tesislerinin akıbeti belli oldu. Yalova Belediye Meclisi Üyelerinin oy birliğiyle mülkiyeti belediyeye ait tesisler, yeşil-kırmızılı kulübe 10 yıllığına kiralandı.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da HABERCİ’ye yaptığı açıklamasında Yalova’nın milli takımı olan Yalovaspor’a sahip çıktıkları için bütün belediye meclisi üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

Onur ERDİK

Yeni sezonda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Yalovaspor’da son dönemlerde tartışmalara neden olan tesisler konusunda son nokta kondu. Yalova Belediye Meclis Üyeleri, oy birliğiyle tesislerin yeşil-kırmızılı kulübe 10 yıllığına kiraya verilmesini kabul etti. Yenileme çalışmaları süren tesislerle ilgili tartışma da artık son buldu. HABERCİ’nin görüş aldığı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gazetemize önemli açıklamalar yaptı.

‘Otel konseptinde olacak’..

Yalovaspor tesisleriyle ilgili açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Yalovaspor’un tesislerinin yerini, Yalovaspor’a 10 yıllığına kiraya veriyoruz. Belediye meclisimizin kararını başka meclis bozmadığı sürece böyle kalacaktır. Tesisleri A’dan Z’ye yeniliyoruz. Yalova Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerde bütün işler tamamlandıktan sonra, Yalovaspor’a yakışır bir otel konseptinde olacak. Profesyonel lige hedef koyan bir takımın tesislerini, kulübün adına yakışır hale getiriyoruz” şeklinde konuştu.

‘Transferlerimize devam ediyoruz’..

Eski özlenen günlerine Yalovaspor’u kavuşturmak için düğmeye bastıklarını kaydeden Başkan Tutuk, “Teknik ekibimizin talebi doğrultusunda transferlerimize devam ediyoruz. Kadro hemen hemen şekillendi gibi. 1-2 gündem oluşturacak transfer daha yaptıktan sonra transferi noktalayacağız. Yalovaspor Başkanımız İsmail Kaya ve yönetim kurulumuz ile teknik heyetimize çalışmalarında başarılar diliyorum. Ayrıca U-11, U-13, U-15 ve U-17 olmak üzere 4 tane altyapı takımı kurulacak. Yeni sezonla birlikte altyapısı daha güçlü bir Yalovaspor olacak” ifadelerini kullandı.

‘Belediye meclisimize teşekkür ediyorum’..

Öte yandan Başkan Tutuk, Yalovaspor tesislerindeki hassasiyetlerinden dolayı meclis üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür ettiğini kaydedip şunları söyledi: “Yalovaspor, Yalova’nın milli takımıdır düşüncesiyle kulübe siyaset gözetmeksizin hassasiyet gösteren belediye meclisimize teşekkür ediyorum. Meclisimizin her üyesine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Takımımızı her zaman profesyonel liglerde tutmak için Yalova Belediyesi ve Yalova halkı olarak gayret göstereceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.