yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

‘TARİHİ YALOVA LİSESİ KIRMIZI ÇİZGİMİZ!’

‘TARİHİ YALOVA LİSESİ KIRMIZI ÇİZGİMİZ!’
07.08.2022 16:01
0
A+
A-

 

  • Büyükgümüş, Özel İdare’ye ait arazideki yatırım ve Yalova Lisesi ile ilgili konulara açıklık getirdi.
  • Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Özel İdaresi’ne ait arazi üzerindeki yapılanmanın otel, AVM ve rezidans yatırımları ile bir bütünsellik içerdiğini söyledi.

  • ..”Lisemizin adı gibi, spor salonu ve yemekhaneye verilen isimler de muhafaza edilecek. Tarihi okulumuzun adını olduğu gibi; emek veren, destek olan insanların yaptıkları jestleri, verdikleri maddi-manevi destekleri de koruyup kollamak bizlerin görevidir.”

 

  • Haber / Esin KAYA

 

AK Parti Yalova milletvekili Ahmet Büyükgümüş, HABERCİ’yi ziyaretinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Yurdagül ile bir araya geldi ve Yalova’nın sorunlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

  • BÜYÜKGÜMÜŞ’ÜN BAYRAM SONRASI YOĞUN MESAİSİ..

Meclis tatile girdikten sonra soluğu seçim bölgesi ve memleketi Yalova’da alan, bayram sonrası tüm mesaisini Yalova köylerindeki ziyaretler ve günlük programlar doğrultusunda halkın farklı kesimleriyle yapılan toplantılarla geçiren Büyükgümüş, son günlerde Yalova’nın gündemindeki konulara ilişkin sorularımızı cevapladı.

  • ‘YATIRIMIN İÇERİĞİ; OTEL, AVM VE REZİDANS’

İl Özel İdaresi’ne ait arazi üzerindeki yapılanmanın otel, AVM ve rezidans yatırımları ile bir bütünsellik içerdiğini ifade eden Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, şöyle konuştu: “İlk ihale Yalova olarak kılı kırk yardığımız, tamamen İl Özel İdaresi’nin, yani devletimizin menfaatlerini ön planda tuttuğumuz için sonuçsuz kaldı. Kamu menfaatini korumak gayesiyle taleplerimizi en üst seviyede tuttuk ve bu da ihaleye katılacak olan firmaları zorladı. Şimdi ikinci ihale için hazırlıklar yapılıyor, sanıyorum belli birtakım revizeler olabilecek; ancak dediğim gibi, şartları Yalova olarak biz belirleyeceğiz.”

  • ‘YALOVA LİSESİ ADI KORUNACAK’

Yalova Lisesi adının korunacağını ve yıkılan yerde yapılacak okulun adının, 1948 yılında kurulan ve Yalova’nın yakın tarihine mal olmuş orijinal adıyla YALOVA LİSESİ olarak korunacağını dile getiren Büyükgümüş, “Anadolu lisemiz de olacak Proje lisemiz de olacak. Ancak, Yalova Lisesi, adıyla-tarihiyle yaşayacak, vatandaşımızın bundan hiçbir kuşkusu olmasın. Ayrıca, aynen yorumlarınızda yer aldığı gibi, lisemizin adı gibi, spor salonu ve yemekhaneye verilen isimler de muhafaza edilecek. Emek veren, destek olan insanların yaptıkları jestleri, verdikleri maddi-manevi destekleri koruyup kollamak bizlerin görevidir” dedi.

  • ‘HABERCİ; YALOVA İÇİN ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR’

Yalova halkının her alandaki hassasiyetinin kendi hassasiyetleri olduğunun altını çizen AK Parti Yalova milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “HABERCİ’nin yayınlarını büyük bir dikkatle takip ediyor ve çalışmalarınızı, görüşlerinizi son derece değerli buluyoruz. Yalova için büyük emek verdiğinizin ve şehrin menfaatlerini savunduğunuzun farkındayız. Yapıcı her eleştiriyi can kulağı ile dinler ve gereğini yaparız. Yeter ki yapıcı olunsun, yeter ki iyi niyet ve samimiyetten yana herhangi bir kuşku bulunmasın” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.