yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3592
EURO
34,7068
ALTIN
2.390,95
BIST
10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

‘TAKDİR MİLLETİMİZİNDİR’

‘TAKDİR MİLLETİMİZİNDİR’
28.04.2023 17:24
0
A+
A-
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yalova’da teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

..”Vatandaşlarımız ve teşkilatımız ile hemhal oluyoruz, dertleşiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz, sorunları birlikte tartışıyoruz. Bu sorunlara çözüm üretecek kadrolar, yine Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti kadrolarında olacak.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Yalova’ya gelerek biz dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığı binasında teşkilat mensupları ile buluşan Yazıcı’yı İl Başkanı Umut Güçlü ve ekibi karşıladı. Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı’nın ziyaretine AK Parti Yalova Milletvekilleri ve milletvekili adayları Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol ve milletvekili adayı Erhan Dede eşlik etti.

‘Takdir milletimizindir’

Burada bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, AK Parti kadrolarının 14 Mayıs seçimlerine hazır olduğunu ifade etti. Yazıcı, “14 Mayıs 2023, Türkiye’nin seçimlerine doğru giderken; çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bizler de parti yöneticileri olarak değişik illerimizde kampanyalara destek veriyoruz. Birkaç gün önce Samsun’daydık, bugün burada, yarın Kocaeli, İstanbul, Rize diye devam edecek. Kampanyada vatandaşlar, bizim referansımızı biliyor zaten. AK Parti marka değeri yüksek bir parti, liderimiz ulusal sınırlarımızı aşmış, dünya ölçeğinde önemli bir şahsiyet. Dolasıyla vatandaşlarımız ve teşkilatımız ile hemhal oluyoruz, dertleşiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyoruz, sorunları birlikte tartışıyoruz. Bu sorunlara çözüm üretecek kadrolar, yine Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki AK Parti kadrolarında olacak. Takdir milletimizindir. 14 Mayıs’ta da milletimiz takdir edecek, inşallah Türkiye Yüzyılını aziz milletimizle inşa etmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Buradaki ziyaretinin ardından Yazıcı, Merkez Cami’nde Cuma namazını eda ettikten sonra İl Başkan Yardımcısı Selim Sanır’ın vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı, taziyelerini iletti. Ardından Yalova Engelsiz Kafe’de gerçekleştirilen Rizeliler Derneği buluşmasına katıldı. Daha sonra sırasıyla Çiftlikköy Belediyesi, Altınova Belediyesi’ni ziyaret ederek, esnaf ziyaretleri ve vatandaş buluşmalarına katıldı.  Ziyaretlerini tamamlayan Genel Başkan Yazıcı, Yalova’dan ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.