yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

TADIMIZ TUZUMUZ YOK!

TADIMIZ TUZUMUZ YOK!
03.10.2022 15:31
0
A+
A-

PERİLER, ELAZIĞ’A DİŞ GEÇİREMEDİ

  • HDI Sigorta Yalova VİP, ligin ikinci haftasında sahasında Elazığ İl Özel İdare ile karşı karşıya geldi. Turuncu-sarılı takımımız, rakibine 12 sayı farkla 82-70 kaybederek taraftarını üzdü.

Sezona kötü giriş yaparak önce Federasyon Kupası’na erken havlu atan ve ardından da ligin ilk maçında Ankara’da DİBA’ya kaybeden HDI Sigorta Yalova VİP, evinde Elazığ temsilcisi ile kozlarını paylaştı.

İlk yarısı büyük çekişme içerisinde geçen müsabakanın ikinci devresinde konuk ekip, özellikle benchten gelen oyuncuların skor kaydetmesiyle maçı koparmasını bildi.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, ikinci hafta müsabakaları kapsamında; seyircisi önünde Elazığ İl Özel İdare ile kozlarını paylaştı. Çekişmeli geçen ve son ana kadar sayı düellosunun yaşandığı karşılaşmayı konuk takım 12 sayılık avantajla 82-70 galip noktaladı. Elazığ ekibinin özellikle kenardan gelen oyuncuların ürettiği skor ve ribaunt üstünlüğü, maçın galibinin adeta belirleyicisi oldu.

İlk yarıda idare ettik.

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye temsilcimiz tutuk başladı. İlk 10 dakikada iki takım da sayı kısırlığı çekerken; bu periyodu Elazığ Özel İdare 13-9 önde kapattı. İkinci çeyrekte taraflar karşılıklı sayılarla üstünlük kurmaya çalıştı. Ancak bu periyodu da 22-19 önde bitiren konuk takım, devre arasına 7 sayı farkla 42-35 önde giriş yaptı.

Ayakta kalmaya çalıştık..

Kabus gibi geçen üçüncü periyottan itibaren özellikle kenardan gelen oyuncularıyla etkili olan rakibine karşı boyalı alanı iyi kullanarak ayakta durmaya çalışan HDI Sigorta Yalova VİP, bu çeyreği de 18-12 geride bitirip son 10 dakikaya da 13 sayı farkla 60-47 mağlup girmiş oldu. Müsabakanın final periyodunda iki takım da karşılıklı sayılar kaydetti Farkı tek hanelere düşürme şansını tepen turuncu-sarılı takımımız, istediği reaksiyonu bir türlü gösteremeyince çeyreği 23-22 geride tamamlamasına rağmen Elazığ İl Özel İdare, maçtan 12 sayı farkla 82-70 galip ayrıldı.

Wingate’in 32 sayısı yetmedi..

Öte yandan HDI Sigorta Yalova VİP’te Davion Wingate, 32 sayıyla maçın en skoreri olmasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Ayrıca ekibimizde İlemnur Akengin ve Ecem Erk de 11’er sayıyla çift haneleri gördü. Konuk takımda Channon Tiara Fluker 26, İlknur Yıldızhan Çetin 24 ve Seda Esenler Tunçluer de 12 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.