yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2324
EURO
34,8108
ALTIN
2.417,37
BIST
10.265,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

SUZAN TUNA İLKOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİME BAŞLADI

SUZAN TUNA İLKOKULU EĞİTİM VE ÖĞRETİME BAŞLADI
21.11.2023 15:19
0
A+
A-
  • Hayırsever işadamları Orbay ve Onay Tuna kardeşler tarafından Süleymanbey Mahallesi’nde inşa ettirilen ve annelerinin adı verilen Suzan Tuna İlkokulu Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bildirildiği gibi 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinin ardından hizmete eğitim ve öğretime başladı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova’da yeni bir eğitim yuvası daha kapılarını miniklere açtı. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve tüm yapım masrafları Hayırsever işadamları Orbay ve Onay Tuna kardeşler tarafından karşılanan 20 derslikli ilköğretim okuluna hayırseverlerin annesi Suzan Tuna’nın adı verilmişti. Süleymanbey Mahallesi’ndeki önemli bir ihtiyaca cevap veren okul, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada olduğu gibi 2023/2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinin sonrasında kapılarını açtı. Okulda 230 öğrenci Atatürk İlkokulu’ndan kendi rızaları ile bu okula kayıt aldırdı. Okulda toplam 300’e yakın öğrencinin eğitim gördüğü belirtildi. Çocukları bu okulda eğitim ve öğretime başlayan veliler okulunu açılmasından son derece memnun olduklarını ifade ettiler. Süleymanbey Mahallesi’nde oturdukları için kayıtlarını Atatürk İlkokulu’na yaptırmak zorunda kaldıklarını belirten veliler, yeni açılan Suzan Tuna İlkokulu’nun evlerine çok daha yakın olmasının kendileri ve çocukları açısından bir avantaj olduğunu da dile getirdiler. Okul gerek depreme dayanıklı ve gerekse geniş ve ferah sınıfları ile ilin en yeni ve modern okullarından birisi konumunda bulunuyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.