yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4893
EURO
34,7787
ALTIN
2.421,85
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
15°C
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C

SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARININ TERCİHİ YALOVA

SUUDİ ARABİSTAN TAKIMLARININ TERCİHİ YALOVA
21.07.2023 18:01
0
A+
A-

 

Türkiye’de faaliyet gösteren ve takımların kamp ile spor organizasyonlardaki seçkin firması olan Sporting Work, Suudi Arabistan Ligi takımlarını kamp için Yalova’ya getirdi.

Onur ERDİK/ÖZEL HABER

Son dönemlerde tatil ve sağlık turizminin yanı sıra spor turizminde de dikkat çeken Yalova, özellikle Ortadoğu’daki ülkelerin takımlarına ev sahipliği yapıyor. Suudi Arabistan 1. Ligi ekipleri Al Kholood FC, Al Orobah FC ve Al Bukiryah FC, sezon öncesi kamplarını Yalova’da gerçekleştiriyor.

Çınarcık İlçe Stadyumu’nda çalışıyorlar..

2023-2024 sezonu hazırlıklarını Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki stadyumda yapan üç takım, merkezi İstanbul’da bulunan Sporting Work’un organizasyonunda Çınarcık İlçe Stadyumu’nda günde çift antrenman yapıyor. Yalova’nın spor turizmi açısından büyük önem taşıyan Suudi Arabistan 1. Lig takımları, aynı zamanda şehrin ekonomisine de katkıda bulunuyor.

‘Yalova, spor turizmi için önemli bir yer’..

Kamp organizasyonuyla ilgili bilgi veren Sporting Work kurucusu ve başkanı Mümtaz Faik Ersoy, “Ülkemizde spor kulüpleri, sadece Akdeniz Bölgesi’ndeki illerimizde değil, Yalova’yı da kamp seçenekleri arasında düşünüyor. Bizler de bu kulüplerin kamp merkezleriyle ilgili organizasyonlarını düzenliyoruz. Suudi Arabistan 1. Ligi’nden üç takım, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde kamplarını gerçekleştiriyor. Bu, kentin tanıtımı için de önemli. Bu takımlarda farklı ülkelerin milli takımlarda görev yapan sporcu ve teknik ekipler de yer alıyor. Yalova, spor turizmi için önemli bir yer. Ortadoğu ülkelerindeki liglerin takımları, dünya genelinde hem doğası hem de yaşam koşulları anlamında kamp tercihlerini Türkiye’den yana kullanmaları, bizlerin de ülkemizin spor turizmine katkı sağlamamız açısından önemli” şeklinde konuştu.

‘Takımların ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz’..

Kamp organizasyonunda takımların tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendiklerini belirten Sporting Work Organizatörü Melih Özcan da şunları söyledi: “Yurtdışından ülkemize gelen ve özellikle Ortadoğu liglerinde mücadele eden takımların kamp programlarında organizasyonla ilgili takımların tüm ihtiyaçlarıyla ilgileniyoruz. Konakladıkları otelden antrenman sahasına, antrenman boyunca yapılan çalışmalar ve sonrasında tekrar konakladıkları otele kadar eşlik ediyoruz. Bire bir ilgilendiğimiz kulüpler, firmamızın programı dahilindeki kamplarında Yalova ve Çınarcık’ı çok sevdiler. Spor turizmine katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.