yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU BAŞLIYOR 

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU BAŞLIYOR 
12.09.2023 14:19
0
A+
A-
  • Süslü Kadınlar Yalova Bisiklet Turu, 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. ‘Egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu’ diyerek yola çıkan kadınlar, etkinlik için 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacaklar.   

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yılda bir kez gerçekleşen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan Süslü Kadınlar Yalova Bisiklet Turu, bu yıl aralarında Yalova’nın da bulunduğu birçok şehirde eşzamanlı olarak yapılacak. İlki 2013’te İzmir’de gerçekleşen etkinlik, ilerleyen yıllarda İstanbul, Ankara ve Adana gibi pek çok şehrin katılmasıyla birlikte hızla büyüdü, Türkiye genelinde yapılan bir organizasyona dönüştü. Farklı il ve ilçelerdeki gönüllü kadın katılımcılarla koordineli bir şekilde yürütülen etkinlik, turu kendi şehrinde düzenlemek isteyenler sayesinde geniş bir alana yayıldı. Turun Yalova etkinliğini Serap Vural üstleniyor. 17 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan tura katılım için herhangi bir kayıt ya da başvuru yapmak gerekmiyor.

BİSİKLET TURUNA DAVET

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Yalova Temsilcisi Serap Vural, “17 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Süslü Kadınlar Bisiklet Turumuzu gerçekleştireceğiz. Turumuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Yürüyen Köşk’te son bulacak. Turumuzun amacı, daha çok kadını bisiklet sürmeye özendirmek, aynı zamanda bisiklet kullanıcıları için güvenli bisikletli ulaşım altyapısı talep etmektir. Ayrıca iklim değişikliği dünyanın önde gelen sorunlarından biri ve biz ‘bisikleti’ bu soruna da bir çözüm olarak görüyoruz. ‘Egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu’ diyoruz. Bu bir sivil toplum hareketidir. Turumuza birçok bisikletli kadının gelmesini bekliyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.