yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2774
EURO
34,6528
ALTIN
2.413,24
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

SÜPERLERDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR

SÜPERLERDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞIYOR
08.12.2022 16:32
0
A+
A-

 

ÇINARCIK ZİRVEDE, TAVŞANLI VE YEŞİLOVA TAKİPTE!

 

  • Yalova Süper Amatör Küme’de 6.hafta heyecanı yaşandı. Şampiyonluk yolunda zirve yarışının kızıştığı haftada yine birbirinden zorlu müsabakalar yapıldı.

 

Onur ERDİK

 

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 6.hafta karşılaşmaları, geride bıraktığımız hafta sonunda oynandı. Kritik mücadelelerde futbolseverler, yine birbirinden şık gollere tanıklık ettiler. Ligin zirvesindeki isim değişmezken; küme düşme potası olan ateş hattında da çekişme hız kesmeden sürüyor.

Lider rahat kazandı..

Şampiyonluk yolunda namağlup bir şekilde liderlik koltuğunda oturan Çınarcık Belediyespor, 6.haftada Çavuşçiftliği Kültürspor deplasmanına çıktı. Sarı-siyahlılar, rakibini 4-0’lık farklı skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Çınarcık, 18 puanla ve yenilgisiz unvanını korumuş bir şekilde zirvedeki yerini korudu. 3 puanda kalan Çavuşçiftliği Kültürspor da 11 puanla küme düşme potasında haftayı noktaladı.

Tavşanlı güle oynaya..

Son şampiyon Negmar Tavşanlı Belediyespor, 6.haftada seyircisi önünde Teşvikiye Belediyespor’la kozlarını paylaştı. Lacivert-beyazlılar, rakibini gole doyurdu ve 90 dakikayı 6-1 galip tamamladı. Bu sonuçla Altınova temsilcisi, 16 puan ve averajla ikinci sırada yer alırken; sezonun en ağır yenilgisini alan Çınarcık ekibi Teşvikiye de 7 puan ve averajla 7.basamakta haftayı bitirdi.

Esenköyspor siftah yaptı..

Veda ettiği Süper Amatör Küme’ye yeniden yükselen Esenköyspor, 6.haftada Acarspor’u ağırladı. Ateş hattını yakından ilgilendiren mücadelede Esenköy, rakibini 4-0’lık farklı skorla geçmesini bildi ve sezonun ilk galibiyetini aldı. Bu sonuçla mavi-yeşilliler, 4 puan ve averajla 9.sıraya tırmandı. 6.hafta sonunda da puanla tanışamayan sarı-lacivertli ekip Acarspor, puansız bir şekilde ligin son sırasından kurtulamadı.

Çiftlikköy kaçtı, Safran kovaladı..

Süper Amatör’de 6.haftanın en dikkat çeken maçlarından biri de şüphesiz Safranspor-Çiftlikköy Belediyespor karşılaşmasıydı. Son dakikalarına 2-0 geride girdiği maçta sarı-siyahlı ekip Safranspor, duraklamalardaki üst üste gollerle rakibiyle 2-2 berabere kalıp 1 puanı kurtardı. Bu sonuçla sarı-siyahlılar, 7 puan ve averajla 8.basamakta kendine yer buldu. Son haftaların talihsiz takımı konumundaki kırmızı-siyahlı takım Çiftlikköy de 4 puan ve averajla 10.sıraya geriledi.

Taşköprü, 3 puanı 3 golle aldı..

Bu sezona damga vurmaya devam eden Taşköprüspor, Hersekspor deplasmanındaydı. Sarı-kırmızılılar, son haftalarda yükselişe geçen Altınova temsilcisini 3-1’lik skorla devirdi. Bu sonuçla Taşköprüspor, 12 puanla 4.sırada haftayı noktaladı. 9 puanda kalan Hersekspor, 5.sırada yer aldı.

Haftanın maçında kazanan Yeşilova..

Ligde haftanın sonucu en çok merak edilen ve zirveyi yakından ilgilendiren mücadelesinde Yeşilovaspor ile Sugören Gençlerbirliği karşılaştı. Son anlarına 2-2’lik eşitlikle girilen müsabakanın duraklama dakikalarında futbolseverler tam 4 gol birden izlerken; mavi-yeşilli takım Yeşilova, güçlü rakibini 5-2 devirip altın değerinde 3 puanı hanesine ekledi. Bu sonuçla Yeşilova, 16 puan ve averajla üçüncü sırada bulunup zirve takibini sürdürdü. Sugören temsilcisi ise 7 puan ve averajla 6.sırada haftayı kapattı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.