yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3520
EURO
34,7850
ALTIN
2.394,20
BIST
10.268,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

SÜPERLERDE ŞAMPİYON BEKLENİYOR

SÜPERLERDE ŞAMPİYON BEKLENİYOR
04.04.2023 17:11
0
A+
A-

Yalova Süper Amatör Küme’de artık kritik dönemece girildi. Nefesleri kesen şampiyonluk yarışında 2022-2023 sezonunun şampiyonu bekleniyor.

 

Negmar Tavşanlı Belediyespor’un yarış dışında kaldığı maratonda şampiyonluk kupası için iki aday var. Bunlardan biri lider Çınarcık Belediyespor, ikincisi ise takibini sürdüren Yeşilovaspor.

 

Onur ERDİK

 

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 20.hafta, bir maç dışında tamamlandı. Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasında oynanması gereken mücadele, yapılan değişiklikle 12 Nisan Çarşamba gününe ertelendi. Bu karşılaşmanın dışında 20.haftada iki maç da hükmen skorla tamamlanmış oldu.

 

Tavşanlı’dan Safran filelerine 7 gol..

Süper Amatör Küme’nin 20.haftasında şampiyonluk yarışına havlu atan Negmar Tavşanlı Belediyespor, sahasında Safranspor’la karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar, rakibini 7-1 gibi farklı skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Serkan Özdemir’in öğrencileri 47 puanla 3.sırada haftayı tamamladı. Safranspor ise 22 puanla 9.sırada yer aldı.

 

Düello Sugören’in..

Ligde iddiası kalmayan ve formalite maçlarına çıkan Sugören Gençlerbirliği ile Taşköprüspor arasında oynanan maçta gol düellosu vardı. Bordo-beyazlı takım Sugören, evinde ağırladığı rakibini 3-2 devirdi ve 3 puanı kaptı. Bu sonuçla Sugören, 29 puanla 6.sırada kendisine yer buldu. 26 puanda kalan Taşköprü de 7.sırada 20.haftayı bitirdi.

 

Nefes kesen maç Hersek’in..

Son haftaların formda iki ekibi Hersekspor ile Çiftlikköy Belediyespor, Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. İlk yarıda kaydedilen gollerle Hersekspor, güçlü rakibini 2-1 devirmesini bildi. Bu sonuçla mavi-beyazlılar, 30 puanla 5.sırada yer aldı. 24 puandaki Çiftlikköy de 8.basamakta haftaya nokta koydu.

 

2 maç hükmen sonuçlandı..

Öte yandan şampiyonluk yarışındaki iki takım olan Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor arasındaki karşılaşmanın 12 Nisan Çarşamba gününe ertelendiği haftada iki maç da hükmen sonuçlandı. Teşvikiye Belediyespor, ligden çekilen ve küme düşen Acarspor karşısında 3-0 hükmen galip ilan edildi. Esenköyspor da yine çekilen ve ligden düşe Çavuşçiftliği Kültürspor karşısında 3-0 hükmen kazandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.