yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

SÜPERLERDE İLK YARININ LİDERİ YALOVASPOR

SÜPERLERDE İLK YARININ LİDERİ YALOVASPOR
23.01.2024 17:04
0
A+
A-

Yalova Süper Amatör Küme’de sezonun ilk yarı, geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla resmen tamamlandı.

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de 11 haftalık ilk yarı heyecanı geride kaldı. Birbirinden güzel müsabakaların yapıldığı maratonun ilk yarısında Yalovaspor, yenilgisiz bir şekilde ligin zirvesine tutunmasını bildi. Küme düşme potasında Çınarcık Belediyespor ile Yenimahallespor takımları yer aldı.

Yalovaspor namağlup noktaladı..

Süper Amatör Küme’de ilk yarının son haftası olan 11.haftada lider Yalovaspor, Safranspor deplasmanına çıktı. Yeşil-kırmızılılar, ilk yarısı 1-1 biten müsabakanın ikinci devresinde bulduğu gollerle 90 dakikayı 4-1 kazandı. Bu sonuçla Faruk Yiğit yönetimindeki Yalovaspor, 33 puanla ve namağlup bir şekilde 11’de 11 yaparak en yakın rakibi Negmar Tavşanlı Belediyespor’un 5 puan önünde devre arasına zirvede giriş yaptı. Safranspor is e14 puan ve averajla 6.sırada kendisine yer buldu.

Tavşanlı doludizgin..

Yeni transferlerinin takıma katılmasıyla hızlı bir yükselişe geçen Negmar Tavşanlı Belediyespor, 11.haftada Yenimahallespor deplasmanına çıktı. Serkan Özdemir yönetimindeki lacivert-beyazlılar, rakibini 5-0’lık farklı skorla geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla Tavşanlı, 28 puanla ligin ilk yarısını ikinci sırada bitirdi. 7 puanda kalan Yenimahallespor ise son sırada yer aldı.

Sugören tek golle galip..

Süper Amatör’de ilk yarının en dikkat çeken takımlarından olan Sugören Gençlerbirliği, evinde Teşvikiye Belediyespor’la kozlarını paylaştı. Alper Tunga Çağşırlıoğlu yönetimindeki bordo-beyazlılar, rakibini ilk yarıda bulduğu tek golle devirip 3 puanı kaptı. Bu sonuçla Sugören, 24 puanla 3.basamakta devre arasına girmiş oldu. 14 puanda kalan Levent Numanoğlu yönetimindeki Teşvikiye de 5.sırada ilk yarıyı bitirdi.

Çiftlikköy sonradan açıldı..

Çiftlikköy derbisinde Taşköprüspor’u ağırlayan Çiftlikköy Belediyespor, ilk yarısı golsüz biten müsabakanın ikinci devresindeki gollerle karşılaşmayı 3-0 kazandı. Bu sonuçla Yalçın Tokay yönetimindeki Çiftlikköy, 18 puanla 4.basamakta ilk yarıyı kapattı. Sarı-kırmızılı ekip Taşköprüspor da 13 puanla 7.sırada ilk yarıyı tamamladı.

Çınarcık yükselişini sürdürdü..

Geçen sezonki görüntüsünden uzak kalan Çınarcık Belediyespor, Teoman Parıltan’ın göreve gelmesi ve yapılan transferlerle yükselişine devam etti. Sarı-siyahlılar, 11.haftada konuk ettiği Hersekspor’u 2-0’la geçti. Bu sonuçla Çınarcık, 7 puan ve averajla küme düşme potası olan 11.sırada devreyi noktaladı. Hersekspor da 11 puanla 9.basamakta yer aldı.

Düellonun galibi Esenköy..

Haftanın en gollü maçında Esenköyspor, evinde Kurköyspor’u 4-3’lük skorla devirip çok önemli 3 puanın sahibi oldu. Bu kritik galibiyetle Esenköy, 12 puanla 8.sıraya yerleşti. 8 puandaki bordo-yeşilli takım Kurtköyspor da ateş hattının hemen yukarısında ve 10.sırada ilk yarıyı kapatmış oldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.