yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3645
EURO
34,6827
ALTIN
2.395,64
BIST
10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

SÜPERLERDE İLK SANTRA HEYECANI

SÜPERLERDE İLK SANTRA HEYECANI
03.11.2023 17:36
0
A+
A-

Yalova Süper Amatör Küme’de yeni sezon, bu hafta oynanacak ilk hafta karşılaşmalarıyla start alacak.

İlimizin futboldaki en üst yerel ligi olan bu organizasyonun açılış haftasında bugün iki, yarın da dört müsabaka yapılacak.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Kümede ilk santra heyecanı yaşanacak. Bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte zorlu maraton da resmen başlayacak. 22 hafta sürecek Süper Amatör Küme’de şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım, doğrudan Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmeye hak kazanacak. Sezonu son iki sırada bitirecek ekipler de 1. Amatör Küme’ye düşecek.

Bugünkü iki karşılaşmayla resmen başlayacak..

Yalova Süper Amatör Küme’de sezonun ilk hafta müsabakaları kapsamında bugün iki karşılaşma oynanacak. Cumartesi mesaisinde Taşköprüspor, sahasında ligin yeni takımlarından Yenimahallespor’la kozlarını paylaşacak. Çınarcık derbisinde ise Teşvikiye Belediyespor, evinde Çınarcık Belediyespor’u ağırlayacak. Bugünkü iki karşılaşmanın da başlama saati 14.30.

Müthiş maç yarın..

Diğer yandan Süper Amatör Küme’de şampiyonluğun en güçlü iki adayı olarak gösterilen Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yalovaspor, yarın kozlarını paylaşacak. Tavşanlı Belde Sahasındaki zorlu 90 dakika, saatler 14.30’u gösterdiğinde start alacak. Haftanın sonucu en çok merak edilen bu karşılaşmasında iki takım da kazanmak için sahada yerini alacak.

3 müsabaka daha var..

Bu arada Negmar Tavşanlı Belediyespor-Yalovaspor maçının dışında Pazar mesaisinde 3 müsabaka daha yapılacak. Saat 14.30’da Sugören Gençlerbirliği-Safranspor’u ağırlayacak. Altınova’da da Hersekspor, Esenköyspor’u misafir edecek. İlk haftanın kapanış mücadelesinde saatler 18.00’i gösterdiğinde Süper Amatör’ün bir başka yeni ekibi Kurtköyspor, Amatör Saha 1’de Çiftlikköy Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.