yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3659
EURO
34,7153
ALTIN
2.400,57
BIST
10.173,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

SÜPERLERDE İKİNCİ HAFTA YOĞUN GEÇECEK

SÜPERLERDE İKİNCİ HAFTA YOĞUN GEÇECEK
10.11.2023 16:41
0
A+
A-

YALOVASPOR-TAŞKÖPRÜSPOR MAÇI BUGÜN!

  • Yalova Süper Amatör Küme’de sezonun ikinci haftasına giriliyor. Bugün ve yarın oynanacak ikinci hafta müsabakalarında futbolseverler yine birbirinden çekişmeli maçlara tanıklık edecekler.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Negmar Tavşanlı Belediyespor’u 3-1 devirerek Süper Amatör’e iyi başlayan Yalovaspor, ikinci haftada bugün sahasında Taşköprüspor’u ağırlayacak.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de ikinci hafta heyecanı bu hafta sonu yaşanacak. Cumartesi ve Pazar seansında futbolseverler, 6 maçta birbirinden şık golleri izleme imkanı bulacaklar. Bilindiği gibi Süper Amatör Küme, geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla başlamış ve Teşvikiye Belediyespor, maratonun ilk haftasını lider geçmişti.

Yalovaspor, Taşköprüspor’u misafir edecek..

Bu sezon şampiyon olarak tekrar Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselmek isteyen Yalovaspor, ikinci haftada bugün seyircisi önünde önemli bir maça daha çıkacak. Yeşil-kırmızılılar, kendisi gibi lige 3 puanla giriş yapan Taşköprüspor’la kozlarını paylaşacak. İki takım arasında bugün Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılacak müsabaka saat 14.00’te start alacak. Bu mücadele öncesinde 3 puanlı iki takımdan Yalovaspor üçüncü, Taşköprüspor da beşinci sırada yer alıyor.

Bugün iki maç daha var..

Öte yandan Süper Amatör Küme’de bugün, birbirinden önemli iki karşılaşma daha oynanacak. Saat 14.00’te Çınarcık Belediyespor, Sugören Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Mücadele, Çınarcık İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Saatler 19.00’u gösterdiğinde Yalova Amatör Saha 1’de Çiftlikköy Belediyespor ile Hersekspor kozlarını paylaşacak.

Heyecan yarın da devam edecek..

Süper Amatör’de ikinci hafta müsabakaları çerçevesinde yarın da üç maç var. Saat 14.00’te Esenköy Stadyumu’nda Esenköyspor ile Teşvikiye Belediyespor karşılaşacak. Yine aynı saatte Termal İlçe Stadyumu’nda Yenimahallespor, Kurtköyspor’u konuk edecek. Safran Stadyumu’nda da Safranspor, taraftarı önünde Negmar Tavşanlı Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Bu maçın da başlama saati 14.00.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.