yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

SÜPERLERDE HEYECAN DORUKTA

SÜPERLERDE HEYECAN DORUKTA
22.03.2023 16:06
0
A+
A-

BÜYÜK ÇEKİŞME!

  • Yalova Süper Amatör Küme’de 17.hafta maçları, geçtiğimiz hafta sonunda bir karşılaşma dışında tamamlandı.

Çınarcık Belediyespor’un lider kapattığı haftada Negmar Tavşanlı Belediyespor, maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Yalova Süper Amatör Küme’de heyecan dolu futbol şöleni tüm hızıyla sürüyor. Büyük önem taşıyan maratonda son haftalara doğru gidilirken; üç takım arasındaki şampiyonluk yarışı da hız kesmiyor. Süper Amatör’de bir maç dışında 17.hafta tamamlanırken; Sugören Gençlerbirliği ile Yeşilovaspor arasındaki karşılaşma, olumsuz hava şartları nedeniyle hafta içine ertelenmişti.

Lider kalesini gole kapattı..

Ligde şampiyonluk adaylarından lider Çınarcık Belediyespor, 17.haftada seyircisi önünde kümede kalma savaşı veren Çavuşçiftliği Kültürspor’la karşılaştı. Sarı-siyahlılar, 90 dakikayı 5-0 gibi farklı skorla galip tamamladı. Bu sonuçla üst üste üç maç kalesini gole kapayan Çınarcık ekibi, 46 puanla zirvedeki yerini de korudu. Altınova ekibi Çavuşçiftliği Kültürspor da 8 puanla küme düşme potası olan 11.sırada kaldı.

Tavşanlı, Teşvikiye deplasmanında hata yapmadı..

Şampiyonluğun bir diğer güçlü adayı Negmar Tavşanlı Belediyespor, 17.haftada ligin formda ekiplerinden Teşvikiye Belediyespor’a konuk oldu. Lacivert-beyazlılar, rakibini 4-0’lık skorla mağlup etmesini bildi. Bu sonuçla Tavşanlı, 44 puan ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti. 25 puandaki Teşvikiye de 5.sırada kendisine yer buldu.

Sugören-Yeşilova maçına hava engeli..

Bu arada ligin namağlup tek takımı konumundaki şampiyonluk adaylarından Yeşilovaspor’un 17.haftada Sugören Gençlerbirliği ile deplasmanda oynaması gereken mücadele, olumsuz hava şartları nedeniyle hafta içine ertelendi. Mavi-yeşilli takım Yeşilova, maç eksiği ve 42 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Sugören ekibi de 22 puanla 7.basamakta yer alıyor.

Esenköy hükmen galip..

Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Esenköyspor, 17.haftada Acarspor karşısında 3-0 hükmen galip ilan edildi. Esenköy, böylece puanını 12’ye yükseltip ateş hattının yukarısında farkı 4 puana çıkardı ve 10.sırada haftaya nokta koydu. Haftanın diğer maçlarında; Çiftlikköy Belediyespor ile Safranspor arasındaki müsabaka, karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Taşköprüspor da sahasında kozlarını paylaştığı Hersekspor karşısında 2 kez geriye düşmesine rağmen rakibini yakaladı ve 90 dakika 2-2 tamamlandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.