yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

SÜPERLERDE AVANTAJ YALOVASPOR’DA

SÜPERLERDE AVANTAJ YALOVASPOR’DA
19.12.2023 15:57
0
A+
A-

Yalova Süper Amatör Küme’de sezonun ilk 6 haftasının ardından Yalovaspor, büyük bir avantajı elinde bulunduruyor.

 

Faruk Yiğit yönetimindeki yeşil-kırmızılılar, eski günlerine geri dönmenin sinyalini verdiği Süper Amatör’de yenilmeyen tek takım olarak dikkat çekiyor.

 

Onur ERDİK

 

2023-2024 futbol sezonu Süper Amatör Küme’de 6.hafta maçlarından sonra lige verilen bir haftalık aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek. Yalovaspor’un liderlik koltuğunda oturduğu Süper Amatör’de küme düşme potasında Hersekspor ile Çınarcık Belediyespor bulunuyor.

Yalovaspor doludizgin..

Yalova’nın milli takımı olan ve özlenen eski günlerine geri dönmeyi arzulayan Yalovaspor, ilk 6 haftadaki performansıyla taraftarını sevindirdi. Faruk Yiğit yönetiminde çıktığı 6 maçta da kazanmasını bilen yeşil-kırmızılılar, rakip fileleri 30 kez havalandırdı. Kalesinde ise sadece 3 gol gören Yalovaspor, 18 puanla ve namağlup bir şekilde Süper Amatör Küme’de zirvenin keyfini çıkarıyor.

 

Sadece Tavanlı ve Hersek’ten gol yedi..

Öte yandan Yalovaspor, 6.haftası biten lig maratonunda sadece Negmar Tavşanlı Belediyespor ve Hersekspor’dan gol yedi. Faruk Yiğit’in talebeleri, sezonun açılış haftasında Negmar Tavşanlı’yı 3-1 devirip lige 3 puanla giriş yapmıştı. Ardından Taşköprüspor ve Kurtköyspor’u 5-0’lık skorlarla geçen yeşil-kırmızılılar, Hersekspor’u 8-2 gibi farklı skorla yenmesini bildi. Son iki haftada kalesini gole kapatan Yalovaspor, Teşvikiye Belediyespor’u deplasmanda 3-0 ve Sugören Gençlerbirliği’ni de evinde 6-0’lık skorla geçmesini bildi.

Çınarcık’a konuk olacak..

Ligde müthiş bir grafik çizen Yalovaspor, futbola dönülecek 7.haftada Çınarcık Belediyespor’a konuk olacak. Teknik direktör değişikliğine giden sarı-siyahlılar ile kozlarını paylaşacak Yalovaspor, sezonun ilk yarısının kalan maçlarında sırasıyla; Esenköyspor, Çiftlikköy Belediyespor, Yenimahallespor ve Safranspor’la karşı karşıya gelecek.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.