yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

SULTANLAR YENİLGİYLE NOKTALADI

SULTANLAR YENİLGİYLE NOKTALADI
03.04.2023 14:10
0
A+
A-
  • Filede kabus gibi bir sezon yaşayan Çiftlikköy Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, ligin son haftasında Balıkesir’de Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor’a konuk oldu. Kırmızı-siyahlılar, rakibine 3-0 boyun eğerek sezonu yenilgiyle noktaladı.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nda mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor, ligler tarihinin en kötü yılını yaşadığı maratonu mağlubiyetle tamamladı. 2022-2023 sezonunda istediği sonuçları bir türlü alamayıp haftalar öncesinde küme düşmesi kesinleşen kırmızı-siyahlılar, Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor’dan set bile alamadan lige veda etti.

Rövanşı kaybettik..

Ligin ilk yarısında rakibini Yalova’da yenen, bu sezonki ilk ve tek galibiyetini alan kırmızı-siyahlılar rövanşı kaybetti. Balıkesir Havran Koca Seyit Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya kötü de başlamayan temsilcimiz, çekişmeli geçen ilk seti 25-19 kaybetti ve setlerde 1-0 geriye düştü. İkinci sette oyun kontrolünü elinde tutan ve ekibimizi hataya zorlayan Havran Belediyespor, 25-13’lük skorla durumu 2-0’a getirdi. Maçın üçüncü ve son setini de rahat bir şekilde 25-11 alan Nermin Hanım Zeytinliği Havran Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Çiftlikköy, Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Lig A Grubu’nu 3 puanla son sırada tamamlayıp 2. Lig’e düştü. Havran Belediyespor da 27 puanla 9.sırada ligi noktaladı. Balıkesir ekibi, önümüzdeki sezon da 1. Lig arenasında boy gösterecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.