yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2726
EURO
34,7994
ALTIN
2.411,93
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C

SUİÇMEZ’DEN AÇIK HAVA TOPLANTISI’NA DAVET

SUİÇMEZ’DEN AÇIK HAVA TOPLANTISI’NA DAVET
05.05.2023 17:31
0
A+
A-

Haber \ Büşra GÜNDÜZ / Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Yalovalılarla buluşacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Yalova’da ağırlayacak olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Suiçmez, “Bilge liderimiz bu hafta sonu Yalovalı vatandaşlarımıza seslenecek. Kendisini Yalova’da ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında liderimiz Devlet Bahçeli ‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ sloganı ile açık hava toplantısı yapacak” dedi.
‘Bahçeli’yi Yalova’da ağırlamak şereftir’
Yalova Ülkü Ocakları olarak bugüne kadar gösterdikleri gayret ve çalışmaları ara vermeksizin sürdürmeye devam edeceklerinin altını çizen Suiçmez, “Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Yalova’da ağırlayacak olmak benim için hem büyük bir şans hem de büyük bir şereftir. Bugüne kadar yapılan neredeysen tüm mitinglere iştirak ettim ve hepsinde de liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin protokol giriş-çıkışlarında görevliydim. Yalova Ülkü Ocakları olarak sahip olduğumuz bu istisnai tecrübe Yalova için bir fırsattır. Liderimizi Yalova’mızdan memnun bir şekilde coşkuyla uğurlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.