yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

SUGÖREN 3 PUAN HASRETİNE SON VERDİ

SUGÖREN 3 PUAN HASRETİNE SON VERDİ
13.12.2022 17:05
0
A+
A-

 

SEZONUN EN FARKLI GALİBİYETİ!

  • Sugören Gençlerbirliği, ligin 7.haftasında son sıradaki Acarspor’u ağırladı. Bordo-beyazlılar, zayıf rakibi karşısında fazla zorlanmadı ve 90 dakikayı 9-1 gibi farklı skorla üstün tamamladı.

 

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin 7.haftasında Sugören Gençlerbirliği ile Acarspor takımları, Sugören Kürşat Özpolat Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler. Üst sıralardan kopmak istemeyen Sugören Gençlerbirliği ile lige tutunmak için çırpınan Acarspor arasında sonucu merak edilen mücadeleyi 9-1’lik galibiyetle noktalayan bordo-beyazlılar, 3 puanı hanesine yazdırmasını bildi. Negmar Tavşanlı Belediyespor, Hersekspor ve Yeşilovaspor karşısında aldığı mağlubiyetlerle keyfi kaçan Sugören, Acarspor galibiyetiyle 8.haftada Esenköyspor’la deplasmanda yapacağı müsabaka öncesi morallendi.

Gol perdesini Acarspor araladı..

Sugören Kürşat Özpolat Stadyumu’ndaki 90 dakikaya Acarspor hızlı başladı ve konuk ekip, 9.dakikada Barış Şat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak kalesinde gördüğü gol sonrası çabuk toparlanan Sugören Gençlerbirliği, 21.dakikada Yasin Kolpar’ın golüyle skoru eşitledi: 1-1. İlk yarıda dakikalar 44’ü gösterdiğinde Göktuğ Gökdeniz, bordo-beyazlıları 2-1 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla tamamlandı.

Sugören gol oldu yağdı..

Müsabakanın ikinci yarısında ise Sugören Gençlerbirliği fırtınası esti. Bordo-beyazlılar, oldukça genç bir kadroya sahip rakibi karşısında 52.dakikada Murat Gülbaba’nın kaydettiği gol ile 3-1’lik avantajı yakaladı. Bu golden 6 dakika sonrasında ‘Nani’ lakaplı Hakan Alpyürük, skoru 4-1’e taşıdı. 64’te bir kez daha sahne alan Hakan, farkı 4’e çıkardı: 5-1. 77’de İbrahim Külüşlü ve 4 dakika sonrasında Hakan Alpyürük’ün golleriyle skor 7-1’e gelirken; 84.dakikada Mehmet Aslaner’in kaydettiği şık golle durum 9-1 oldu. Mücadelede son sözü 88.dakikada İbrahim Külüşlü söyledi ve Sugören Gençlerbirliği, Acarspor’u 9-1 yendi. Bu sonuçla bordo-beyazlılar, 10 puan ve averajla 5.sıraya yerleşti. Sarı-lacivertli takım Acarspor da puansız bir şekilde son sıraya demirledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.